Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μιλάνε οι συγγενείς του 57χρονου που δολοφονήθηκε από τον πεθερό του: «Ήταν πολύ αγαπημένοι»

Δημοσιεύτηκε

στις

αγια βαρβαρα
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοκ έχει προκαλέσει η εν ψυχρώ δολοφονία του 57χρονου γιατρού στην Αγία Βαρβάρα από τον πεθερό του το βράδυ του Σαββάτου (24.02.2024).

Ο καυγάς που είχε ο πεθερός με τον γαμπρό του στο σπίτι τους στην Αγία Βαρβάρα κατέλεξε σε τραγωδία. Μάλιστα ο 69χρονος παππούς δολοφόνησε τον σύζυγο της κόρης του μπροστά στο εγγόνι του.

Η αδερφή του θύματος μίλησε στο newsit.gr λέγοντας ότι ο 57χρονος ήταν καλός άνθρωπος, με την γυναίκα του ήταν μια χαρά και φρόντιζε τα παιδιά του.

«Ο αδερφός μου ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος. Δεν ξέρω αν είχαν προβλήματα και εμένα μου ήρθε ξαφνικό. Με τη γυναίκα του ήταν μια χαρά, τα παιδιά του τα φρόντιζε ήταν πολύ καλός. Ήταν πάντα ευγενικός», ανέφερε.

Στο newsit.gr μίλησε και ένας φίλος 57χρονου τονίζοντας  ότι δεν ξέρει τους λόγους που έγινε η δολοφονία. «Ήταν ένα άνθρωπος μάλαμα! Ειλικρινά ήταν από τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει, τιμή μου που τον γνώρισα! Και η γυναίκα του η Αγγελικη ήταν εξαιρετική κυρία και μαμά. Δεν μπορώ να πιστέψω πως κάποιος αφαιρεί έτσι μια ζωή και αφήνει 3 παιδιά χωρίς τον πατέρα τους. Δυστυχώς δεν ξέρω κάτι άλλο για τους λόγους που οδήγησαν τον παππού σε κάτι τόσο φρικιαστικό και άδικο».

Στην ερώτηση αν υπήρχαν κακές σχέσεις το θύμα με τον πεθερό και την πεθερά του… «Δεν μου είχε αναφέρει ποτέ κάτι τέτοιο, ίσως δεν ήθελε να μου δώσει δικαίωμα. Ξέρω οτι ήταν πολύ αγαπημένος με την γυναίκα του και ήταν οικογένεια σε όλα τους».

Κάποιος φώναζε «τι έκανες»

Από την άλλη, η μαρτυρία γείτονα κάνει λόγο ότι η δολοφονία πρέπει να έγινε μπροστά στο παιδί του 57χρονου. Όπως αναφέρει άκουσε δύο πυροβολισμούς και όλα έγιναν όταν ο 57χρονος γιατρός γυρνούσε στο σπίτι μαζί με το παιδί του.

«Ακούστηκε κάτι σαν αψιμαχία και μετά ένας πυροβολισμός. Βγήκαμε έξω γιατί υπήρχε ησυχία και ακούστηκε και μέχρι να πάρουμε χαμπάρι τι γίνεται ακούστηκε και δεύτερος πυροβολισμός. Κάποιος φώναζε ”τι έκανες…” Μετά κατέβηκε ο πεθερός με την καραμπίνα στο χέρι, ήταν πίσω η γυναίκα του για να τον σταματήσει και φώναζε ¨εγώ είμαι παλικάρι και πάω να παραδοθώ¨. Μετά ήρθε η αστυνομία… Δεν μάθαμε γιατί συνέβη, κάθε σπίτι έχει τα δικά του. Το παιδί πρέπει να ήταν μπροστά. Μαζί με το παιδί γυρνούσε ο πατέρας. Ήταν φυσιολογικοί άνθρωποι, προβλήματα προφανώς είχαν που δεν τα ξέραμε εμείς. Ήταν καλοί άνθρωποι, το τουλάχιστον το ζευγάρι, το θύμα με την γυναίκα του», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο newsit.gr.

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα έγιναν στην Αγία Βαρβάρα στην οδό Φιλικής Εταιρείας, περίπου στις 7:15 το απόγευμα του Σαββάτου (24.02.2024) με τον 69χρονο να πυροβολεί τον 57χρονο σύζυγο της κόρης του.

Ο  γιος του δράστη ειδοποίησε την αστυνομία – και μάλιστα είναι και ο ίδιος αστυνομικός – και σύμφωνα με πληροφορίες, όταν έφτασε η αστυνομία ο δράστης κυκλοφορούσε με την καραμπίνα στο χέρι.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η κόρη του 69χρονου, η οποία είχε μεταβεί στη Σπάρτη στον τόπο καταγωγής της.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα ζήτησε από τον αδερφό της γυναίκας του να φυλάξει το ένα από τα δύο παιδιά γιατί είχε να πάει σε μία δουλειά με το άλλο.

Όταν ο δράστης το πληροφορήθηκε, έστησε καρτέρι στο θύμα και με δύο πυροβολισμούς με καραμπίνα του αφαίρεσε την ζωή στο πεζοδρόμιο μπροστά στο σπίτι τους.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ