Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καταιγιστικές εξελίξεις: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στη Ρούλα Πισπιρίγκου

Δημοσιεύτηκε

στις

Ρούλα Πισπιρίγκου
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών από την Πάτρα.

Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, Δ. Ελευθεριάνο, κατά της μητέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα που βρήκαν τραγικό θάνατο, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η δικογραφία μεταβιβάστηκε στην αρμόδια ανακρίτρια, ενώ σύμφωνα με τη δικονομία αναμένεται να εκδοθεί και το σχετικό ένταλμα σύλληψης.

Τα ευρήματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας φαίνεται να ήταν καθοριστικά για να προσδιοριστεί τι ακριβώς έχει συμβεί. Υπενθυμίζεται οτι το αναισθητικό κεταμίνη φέρεται να βρέθηκε στις εν λόγω εξετάσεις γεγονός που επίσπευσε τις εξελίξεις.

Στην Εισαγγελέα οδηγείται η μάνα των τριών παιδιών στην Πάτρα Ρούλα Πισπιρίγκου

ΜΚΟ ενημέρωσε την αστυνομία ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου μπορεί να αυτοκτονήσει

Σύμφωνα με πληροφορίες μία Μη Κυβερνητική Οργάνωση από την Πάτρα τηλεφώνησε στην αστυνομία αναφέροντας πως έχει ενδείξεις ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου μπορεί να βάλει τέλος στη ζωή της.

Την ίδια ώρα ένα συγγενικό πρόσωπο της Ρούλας Πισπιρίγκου, όπως ανέφερε το MEGA, βρέθηκε στο σπίτι της λίγο μετά τις 17:30, ενώ στην περιοχή υπάρχει αναστάτωση.

Τι συμβαίνει όταν παίρνεις κεταμίνη;

Έχει κοινά χαρακτηριστικά με το PCP (phencyclidine), αν και η δράση της είναι πολύ πιο άμεση. Συνήθως ξεκινά από 5 ως 10 λεπτά μετά τη λήψη και διαρκεί 2 με 3 ώρες. Έχει συνδυαστεί με σεξουαλικές επιθέσεις, τα λεγόμενα ‘date-rapes’, όπου τα θύματα δεν μπορούν να θυμηθούν τα γεγονότα που συνέβησαν όσο ήταν κάτω από την επήρειά του.

Προκαλεί παραισθήσεις, τρέμουλο και μειωμένη αντίληψη του χώρου και του χρόνου. Επίσης, με τη χρήση της παρατηρείται σταδιακή μείωση της δυνατότητας μάθησης, αμνησία και μειωμένη κινητικότητα. Μεγάλες δόσεις και μακροχρόνια χρήση προκαλούν κατάθλιψη, υψηλή πίεση και δεν αποκλείονται θανατηφόρα αναπνευστικά προβλήματα. Η υπερδοσολογία προκαλεί ακόμη δυσλειτουργία συστημάτων του σώματος και θανατηφόρο πρόβλημα χωρίς ιατρική παρέμβαση.

Η Κεταμίνη κυκλοφορεί σε υγρή μορφή ή σε λευκή σκόνη και η χρήση της ποικίλει. Μπορεί να καπνιστεί, να χορηγηθεί ενδοφλεβίως, ή να ληφθεί από το στόμα ή τη μύτη. Χρησιμοποιείται σε μεγάλες ποσότητες στην κτηνιατρική ως ταχύτατο αναισθητικό-καταπραϋντικό φάρμακο.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ