Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ηλιούπολη: Τα σκισμένα ρούχα και το αίμα στους τοίχους – Αναβολικά έπαιρνε ο γιος

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση του διπλού φονικού στην Ηλιούπολη, όπου μία μητέρα και γιος της εντοπίστηκαν νεκροί στο διαμέρισμά τους το βράδυ της Τετάρτης (11/4).

Το βασικό σενάριο που εξετάζουν οι Αρχές είναι ο γιος να σκότωσε τη μητέρα του και στη συνέχεια -μετά από ώρες, ενδεχομένως και ημέρες- ο ίδιος να έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ηλιούπολη: Σκότωσε τη μητέρα του και περιφερόταν για ώρες στο σπίτι πριν αυτοκτονήσει

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, έκανε νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του, μητέρα και γιος φαίνεται να εργάζονταν με τηλεργασία σε εταιρεία τηλεφωνίας. Δεν έβγαιναν από το σπίτι παρά μόνο για την καθημερινότητα τους.

Μάλιστα, ο 36χρονος προκαλούσε επεισόδια και, σύμφωνα με τους γείτονες, είχε πολλές προστριβές με την μητέρα του.

Δείτε το βίντεο του Mega:




Έκανε χρήση αναβολικών ουσιών ο 36χρονος;

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο 36χρονος φέρεται να έκανε χρήση αναβολικών ουσιών ώστε να ενδυναμώσει το σώμα του και εικάζεται πως πιθανότατα αυτό είχε επίπτωση στη συμπεριφορά του. Οι παραπάνω πληροφορίες αναμένονται να διευκρινιστούν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Τα σκισμένα ρούχα του 36χρονου και το ψυχικό νόσημα

Την ίδια ώρα, προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι βρέθηκε γυμνός, ενώ τα ρούχα του ήταν σκισμένα και πεταμένα. Αυτό παραπέμπει σε σοβαρό ψυχικό νόσημα, σημείωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος και τόνισε ότι δεν βρέθηκαν φάρμακα που να σχετίζονται με ψυχιατρικά νοσήματα, ενώ δεν φαίνεται ο 36χρονος να έχει ιστορικό νοσηλείας σε ψυχιατρικό νοσοκομείο.

Δείγμα ότι πρόκειται για φόνο και αυτοχειρία είναι ότι ανάμεσα στο σημείο που βρέθηκε η καραμπίνα και ανάμεσα στο σημείο που βρέθηκε πεσμένος υπήρχαν αίματα στους τοίχους. Παραπαίοντας είχε ακουμπήσει στους στοίχους, μέχρι που έχασε τις αισθήσεις του, εξήγησε ο αστυνομικός συντάκτης.




Τα σκισμένα ρούχα που βρέθηκαν σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, παραπέμπουν σε ψυχικό νόσημα. Εξετάζονται από τις αρχές τα κινητά τηλέφωνα μητέρας και γιου, αλλά και δείγμα από τα χέρια του γιου για να δουν αν έχει πυροβολήσει εκείνος. Δεν έχει βρεθεί μέχρι ώρα σημείωμα αυτοκτονίας.

Σημειώνεται επίσης πως το τραύμα της μάνας ήταν πολύ σοβαρό και παραμορφωτικό και ακριβώς για αυτό είχε ξεκινήσει η σήψη. Ο 36χρονος σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν κλειστός χαρακτήρας.




Να σημειωθεί ότι το κυνηγετικό όπλο βρέθηκε σε άλλο σημείο από εκείνα όπου εντοπίστηκαν η μητέρα και ο γιος, οδηγώντας τις Αρχές στο συμπέρασμα ότι ο άνδρας αφότου δολοφόνησε την μητέρα του και έβαλε τέλος στη ζωή του άφησε την καραμπίνα και είτε έκανε κάποια βήματα ή σκόνταψε και έφτασε στο κρεβάτι.

Πώς αποκαλύφθηκε η τραγωδία

Γειτόνισσα της γυναίκας και του γιου της, ήταν εκείνη που κάλεσε το βράδυ της Τετάρτης 10 Απριλίου την αστυνομία για μία πολύ δυσάρεστη οσμή που προερχόταν από το σπίτι, ενώ ειδοποίησε και κλειδαρά για να ανοίξουν το διαμέρισμα. Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν μέσα είδαν το αποτρόπαιο θέαμα. Την γυναίκα, νεκρή σε μία καρέκλα με τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι και τον γιο της, πάνω στο κρεβάτι της μητέρας του, με τραύμα στο πρόσωπο και συγκεκριμένα στο μάγουλο, ενώ σε άλλο δωμάτιο βρέθηκε η καραμπίνα.

Να σημειωθεί πως ο πατέρας της οικογένειας είχε πεθάνει το 2019, ενώ στο ισόγειο έμενε η μητέρα της 63χρονης, που δεν είναι σε θέση να καταθέσει. Η γυναίκα, σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν αγαπητή στην γειτονιά, καθώς είχε ένα ψιλικατζίδικο, μαζί με τον σύζυγό της, ο οποίος δεν ζει πλέον.




Πηγή: newsbomb

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ