Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ηλιούπολη: Βρέθηκαν πυροβολημένοι μητέρα και γιος στο διαμέρισμά τους

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νεκροί από πυροβολισμό βρέθηκαν μια μητέρα και ο γιος της σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στην Ηλιούπολη το βράδυ της Τετάρτης (10/04/2024).

Οι νεκροί στο διαμέρισμα στην Ηλιούπολη είναι μια γυναίκα γύρω στα 60 και ο γιος της περίπου 35 ετών, οι οποίοι βρέθηκαν να έχουν πυροβοληθεί, ενώ σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού βρέθηκε μια καραμπίνα.

Το τραγικό περιστατικό έγινε αντιληπτό από την έντονη δυσοσμία που έβγαινε από το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου που βρίσκεται στην οδό Θερμοπυλών στην Ηλιούπολη, ενώ μητέρα και γιος είχαν να δώσουν σημεία ζωής από την περασμένη Πέμπτη σύμφωνα με την γυναίκα που ειδοποίησε την Αστυνομία.

Έτσι οι άνδρες της Αστυνομίας άνοιξαν το διαμέρισμα με κλειδαρά και μπήκαν στο σπίτι, όπου αντίκρισαν το αποτρόπαιο θέαμα. Ο γιος βρέθηκε μπρούμυτα με τραύμα στο κεφάλι, που όπως φαίνεται είναι από σφαίρα, ενώ η γυναίκα βρέθηκε με τραύμα στον κρόταφο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο 36χρονος το τελευταίο διάστημα είχε έντονους καβγάδες με τη μητέρα του και βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι, ενώ η μητέρα σε μια καρέκλα. Γείτονες έλεγαν πως δεν άκουσαν κάποιον πυροβολισμό και είναι σοκαρισμένοι από το τραγικό συμβάν.

Οι δυο εκδοχές που εξετάζονται από την Αστυνομία είναι ο γιος να σκότωσε τη μητέρα του και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε ή να πρόκειται για δολοφονία και να υπήρχε και τρίτο άτομο στο διαμέρισμα. Εκδοχή που ενισχύεται από το γεγονός πως η καραμπίνα βρέθηκε σε άλλο δωμάτιο, από εκεί που κείτονταν οι δυο νεκροί. Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ