Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ηλεία: Αγωνία για τον 44χρονο αγνοούμενο – Το τηλεφώνημα για βοήθεια δευτερόλεπτα πριν την παράσυρση

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παραμένει αγνοούμενος ο 44χρονος οδηγός του ΙΧ οχήματος που παρασύρθηκε από χείμαρρο το βράδυ της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου.

Το πρωί της Τρίτης νεκρή ανασύρθηκε η 38χρονη συνοδηγός και σύντροφος του οδηγού, με τις έρευνες για τον εντοπισμό του να είναι σε πλήρη εξέλιξη στον ποταμό Αχέροντα.

Ηλεία: Νεκρή η αγνοούμενη που παρασύρθηκε από χείμαρρο μαζί με τον σύζυγό της

Η γυναίκα εντοπίστηκε περίπου 1,5 χιλιόμετρο μακριά από το σημείο που παρασύρθηκε το αυτόκίνητο, το οποίο βρέθηκε περίπου 200 μέτρα μακριά από τη σορό της 38χρονης.

Εκεί εστιάζουν αυτή την ώρα οι έρευνες που πραγματοποιούνται με τη συνδρομή δυτών της 6ης ΕΜΑΚ.

Eurokinissi

Όπως αναφέρει το ilialive επικαλούμενο αυτόπτες μάρτυρες, το ζευγάρι είχε σταματήσει πριν το γεφύρι που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού με τα ορμητικά νερά από το φουσκωμένο ποτάμι να το παρασύρουν και να το ακινητοποιούν σε τσιμεντένιο κράσπεδο. Ωστόσο το κράσπεδο έσπασε από νέο κύμα και έριξε το αυτοκίνητο μέσα στο νερό.

Κάτοικοι της περιοχής που έντρομοι παρακολουθούσαν όσα συνέβαιναν, βλέποντας τα φώτα του αυτοκινήτου να χάνονται όσο εκείνο παρασυρόταν από τον χείμαρρο, αλλά ήταν αδύνατο να αντιδράσουν και να αποτρέψουν το μοιραίο περιστατικό.

Η εφημερίδα Πατρίς παράλληλα αναφέρει ότι ο αγνοούμενος φέρεται να επικοινώνησε με συγχωριανό του λίγα μόλις δευτερόλεπτα πριν παρασυρθεί το όχημά του, αναφέροντας οτι βρίσκεται σε κίνδυνο, τόσο εκείνος όσο και η αρραβωνιαστικιά του, ζητώντας βοήθεια, έντρομος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ