Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση vikos

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημοσιεύτηκε η πρώτη αναγγελία για γάμο μεταξύ γυναικών στην Ελλάδα

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η πρώτη αναγγελία γάμου μεταξύ γυναικών στην Ελλάδα είναι γεγονός, καθώς δημοσιεύθηκε στο σημερινό φύλλο της «Εφημερίδας των Συντακτών»

Η αναγγελία αναφέρει: «Η ΔΑΝΑΗ ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗ του Κωνσταντίνου Δεληγεώργη και της Δήμητρας Δεληγεώργη το γένος Κυριαζοπούλου που γεννήθηκε και κατοικεί στον Δήμο Αθηναίων και η ΑΛΕΞΙΑ ΜΠΕΖΙΚΗ του Δημητρίου Μπεζίκη και της Κατερίνας Μπεζίκη το γένος Τσομπανόγλου που γεννήθηκε στον Δήμο Θεσσαλονίκης και κατοικεί στον Δήμο Αθηναίων πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στον Δήμο Αθηναίων».

Πρόκειται για την ψυχοπαιδαγωγό Δανάη Δεληγεώργη και την ηθοποιό Αλεξία Μπεζίκη.

Σημειώνεται πως η κυρία Δεληγεώργη είχε μιλήσει στις 12 Ιανουαρίου στο Kontra Channel σχετικά με την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Δεν είναι εύκολο να ξεριζωθούν οι πεποιθήσεις των προηγούμενων γενεών. Δεν εξαλείφονται αμέσως. Υπάρχουν εκεί, μέσα μας. Όμως, νιώθω πως υπάρχει η πρόθεση για αλλαγή. Ξέρετε υπάρχουν δύο δρόμοι: να επαναστατήσεις παρά τον φόβο ή να μην επαναστατείς και να ψάχνεις να βρεις έναν τρόπο να υπάρξεις στα κρυφά ή κάπου μακριά. Πιστεύω πως πρέπει να δίνουμε τη μάχη, παρά τον φόβο», είχε δηλώσει.

Ο πρώτος γάμος μεταξύ ανδρών θα τελεστεί στη Ν. Σμύρνη

Ο πρώτος γάμος μεταξύ ανδρών έχει αναγγελθεί ήδη, μια ημέρα μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ισότητα στο γάμο.

Για περισσότερα από 20 χρόνια, ο Σταύρος Γαβριλιάδης και ο Δημήτριος Ελευσινιώτης έχουν χτίσει μια ζωή μαζί. Το ζευγάρι αγόρασε μαζί ένα σπίτι και ξεκίνησε μια οικογένεια. Ωστόσο, μέχρι σήμερα δεν ήταν δυνατόν να παντρευτούν ή να αναγνωριστούν και οι δύο ως γονείς των τριών παιδιών τους. Αυτό φυσικά αλλάζει με τον νέο νόμο που ψηφίστηκε στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Πηγή: enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ