Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φωτιά στη Ρόδο: Η στιγμή που πυροσβέστης σώζει τουρίστρια από ξενοδοχείο που φλέγεται

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η φωτιά στη Ρόδο έχει γίνει είδηση και εκτός συνόρων με μια σειρά από εικόνες να δείχνουν τους κινδύνους, τις καταστροφές και τις προσπάθειες που γίνονται για να μην απειληθούν ζωές.

Οι πυροσβέστες δίνουν τα πάντα τόσο στα μέτωπα της πυρκαγιάς όσο και στα μετόπισθεν για να βοηθήσουν πανικόβλητους πολίτες. Πολλά από τα βίντεο κόβουν την ανάσα.

Με κόλαση μοιάζει η κατάσταση στη Ρόδο, όπου η φωτιά καίει ανεξέλεγκτη, μετά από πέντε ημέρες μάχης. Ένα δραματικό βίντεο έρχεται στη δημοσιότητα από εκκένωση στην περιοχή Κιοτάρι και δείχνει τις αγωνιώδεις προσπάθειες για να σωθούν ζωές. Η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική και οι πάντες στην περιοχή πανικόβλητοι.

Το βίντεο τραβά πυροσβέστης από την καρότσα πυροσβεστικού οχήματος, ο οποίος την τελευταία στιγμή αντιλαμβάνεται την παρουσία μίας τουρίστριας με τις βαλίτσες της στην είσοδο ενός ξενοδοχείου που έχει εκκενωθεί. Κι όλα αυτά τη στιγμή που οι φλόγες έχουν κυριολεκτικά ζώσει την ξενοδοχειακή μονάδα.

Αμέσως ζητάει από τον οδηγό να σταματήσει το όχημα ώστε να την πάρουν μαζί τους για να διασωθεί. Μιλώντας της στα αγγλικά, προσπαθεί να την πείσει να πάει μαζί του, όμως αυτή παραμένει κοντά στις αποσκευές της.

«Έλα εδώ», της λέει στα αγγλικά, «άστα εδώ (σ.σ. τις βαλίτσες), η ζωή σου κινδυνεύει». Εν μέσω πανικού, στο τέλος ο πυροσβέστης την πείθει κι αρχίζουν να τρέχουν προς το όχημα πυρόσβεσης.

Πηγή: newsit

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ