Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έκκληση για τη 18χρονη που εξαφανίστηκε: «Σαν να άνοιξε η γη και να την κατάπιε»

Δημοσιεύτηκε

στις

πετρούλα σέρρες
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Οι γονείς της 18χρονης Πετρούλας στέλνουν μήνυμα και στον άνδρα με τον οποίο φέρεται να ήταν η νεαρή όταν χάθηκαν τα ίχνη της.

Μήνυμα στην κόρη της Πετρούλα, τα ίχνη της οποία εξαφανίστηκαν την περασμένη Τρίτη, 29 Αυγούστου από τα Χρυσοχώραφα στις Σέρρες, στέλνει η μητέρα της 18χρονης.

Η μητέρα της απευθύνει έκκληση στη 18χρονη να επικοινωνήσει μαζί τους μόνο για να μάθουν ότι είναι καλά «κι αν δεν θέλει να γυρίσει θα το δεχτώ», λέει χαρακτηριστικά η μητέρα της, μιλώντας στο epilogestv.gr.

«Ήμασταν μέσα και τρώγαμε κι έφυγε… Σαν να άνοιξε η γη και να την κατάπιε» λέει η μητέρα της, με την αγωνία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της.

«Θα την παρακαλέσω αν δεν θέλει να επικοινωνήσει μαζί μας, ας πάει σε ένα τμήμα να πει ότι “είμαι εγώ αυτή που αναζητείται και είμαι καλά”. Αν δεν θέλει να επιστρέψει θα το δεχτώ. Ας στείλει ένα μήνυμα σε μια φίλη της» προσθέτει η κυρία Κατερίνα και τονίζει: «Γνωρίζει καλά πόσο την αγαπάμε και το πρόβλημα υγείας που υπάρχει. Να κάνει το σωστό».

Όσον αφορά στον άνδρα που φέρεται να είναι ή να έφυγε μαζί της από το χωριό, η μητέρα της αγνοούμενης τον παρακαλεί «ως μεγαλύτερος να την πείσει να δώσει ένα σημείο ζωής αν η Πετρούλα δεν θέλει ή διστάζει».

Όπως έγινε γνωστό, η 18χρονη βγήκε στην αυλή του σπιτιού της για να μιλήσει στο τηλέφωνο και έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η νεαρή εθεάθη να μπαίνει μέσα σε ένα ταξί μαζί με έναν άντρα ηλικίας 30-35 ετών, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από βίντεο από κάμερα ασφαλείας καταστήματος της περιοχής.

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού

Στις 29 Αυγούστου 2023, μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή Χρυσοχώραφα Σερρών η Παλάζη Πετρούλα, 18 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Παλάζη Πετρούλας σήμερα στις 30 Αυγούστου 2023 και προχώρησε άμεσα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Πετρούλα Παλαζη

Η Παλάζη Πετρούλα έχει ύψος 1.72 μ., έχει βάρος 68 κιλά, μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε άσπρη κοντομάνικη μπλούζα, γκρι σορτσάκι, μαύρες παντόφλες και φορούσε μαύρο τσαντάκι μέσης κατά την εξαφάνισή της.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή: in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ