Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δολοφονία στον Πειραιά: «Τον έφαγα επιτέλους τον…» έλεγε ο 68χρονος

Δημοσιεύτηκε

στις

δολοφονία πειραιάς
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αποχώρησε γύρω στις 11 το πρωί του Σαββάτου από το Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά ο 68χρονος ο οποίος χθες το μεσημέρι πυροβόλησε δύο φορές και σκότωσε τον 39χρονο Αλβανό μετά από διαπληκτισμό που είχαν έξω από υπαίθριο πάρκινγκ, επί της οδού Πραξιτέλους, στο κέντρο του Πειραιά.

Λίγο μετά τις 9:30, ο δράστης οδηγήθηκε ενώπιον Εισαγγελέα και Ανακριτή από όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί για τη στυγερή δολοφονία.

Ο ηλικιωμένος έφτασε στα Δικαστήρια κάτω από “δρακόντεια” μέτρα ασφαλείας, ενώ δεν συνοδευόταν από δικηγόρο.

68xronos-peiraias-2

Η δολοφονία

Μέρα – μεσημέρι, στο κέντρο του Πειραιά, ένας 68χρονος πυροβόλησε στο κεφάλι έναν 389χρονο υπάλληλο πάργκινκ και τον σκότωσε. Μάλιστα, ο δράστης έριξε και δεύτερη φορά στο θύμα, όταν αυτό είχε πέσει στο έδαφος, όπως φαίνεται από το βίντεο – ντοκουμέντο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Newsbomb.gr.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο δράστης ήταν πρόσωπο που συχνά είχε προστριβές με τους εργαζόμενους στο πάρκινγκ αλλά και άλλους περιοίκους, ενώ είχε καταλήξει δύο φορές στο αυτόφωρο. Αυτή τη φορά, όμως, τα πράγματα έφτασαν σε τραγικό σημείο καθώς ο 68χρονος δολοφόνησε τον 39χρονο, πατέρα τριών παιδιών, μέσα στο κέντρο του Πειραιά το μεσημέρι της Παρασκευής.

ΠΡΟΣΟΧΗ – ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ




«Τον έφαγα επιτέλους τον…»

Ο 68χρονος αμέσως μετά τον πυροβολισμό στον 39χρονο, μπήκε στην πολυκατοικία όπου διαμένει κοντά στο πάρκινγκ. Εκεί, όταν έφτασε η Αστυνομία, συνελήφθη χωρίς να προβάλει την παραμικρή αντίσταση.

«Τον βρήκαν με μισάνοιχτη την πόρτα, τα πόδια πάνω στο τραπεζάκι και σιγοσφύριζε. Περίμενε την σύλληψή του. Μάλιστα είπε στον αστυνομικό “τον έφαγα επιτέλους τον ….” », δήλωσε στο «MEGA Σαββατοκύριακο» ο Σταύρος Μπαλάσκας που μίλησε με τον αστυνομικό που συνέλαβε τον 68χρονο.

Αργότερα, ωστόσο, όπως μεταδόθηκε και χθες από το Mega, ο ίδιος έλεγε πως «δεν ήθελα να καταλήξει έτσι», για τη δολοφονία που διέπραξε. «Είχαμε χρόνια προστριβές. Έβαζαν τα αυτοκίνητα από το πάρκινγκ ακόμα και στο πεζοδρόμιο. Έκλειναν τους δρόμους. Είχα εκφράσει πολλές φορές την αγανάκτηση μου. Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Πηγή: newsbomb

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ