Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απίστευτες αποκαλύψεις για την Greek Mafia: Σκότωσαν λάθος άνθρωπο | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία αποκάλυψη που προκαλεί αίσθηση έκανε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος σχετικά με την Greek Mafia τα μέλη της οποίας εκτέλεσαν συμβόλαιο θανάτου στην Αττική το 2022 από λάθος εκτίμηση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου που προβλήθηκε στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του Mega, τον Απρίλιο του 2022 είχε δολοφονηθεί ο Γιάννης Σκαφτούρος, ενώ δύο μήνες μετά δολοφονείται ένας επιχειρηματίας στον Γέρακα, που σχετιζόταν με εμπόριο καυσίμων.

Αναφορικά με την εκτέλεση στον Γέρακα, οι αστυνομικοί τότε είχαν σχηματίσει την εντύπωση ότι είχε γίνει σαν εκδικητική ενέργεια, καθώς οι εκτελεστές πίστευαν ότι ο δολοφονηθέντας σχετιζόταν με την εκτέλεση του Γιάννη Σκαφτούρου.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του Mega, όπως προκύπτει από τα τωρινά δεδομένα, εκτιμάται ότι η εκτέλεση του επιχειρηματία στον Γέρακα είχε γίνει κατά λάθος.

Στην δικογραφία επίσης περιλαμβάνεται και ένας διάλογος μεταξύ των μελών της Greek Mafia που αναφέρει ο ένας εξ αυτών χαρακτηριστικά: «Μου αρέσει πολύ να σκοτώνω και χωρίς να σκοτώνω δεν έχει νόημα η ζωή μου».

Δείτε το βίντεο από το βραδινό δελτίο ειδήσεων του Mega:




 

Βίντεο και φωτογραφίες από τις τις έρευνες των Αρχών στα σπίτια των συλληφθέντων

Μετά τη μαφιόζικη δολοφονία του Βαγγέλη Ζαμπούνη, οι Αρχές προχώρησαν το βράδυ της Τετάρτης σε μια σειρά από επιχειρήσεις που είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη τριών ατόμων, για την εμπλοκή τους στις δολοφονίες Σκαφτούρου – Ρουμπέρη, αλλά και για την εμπλοκή τους σε διάφορα συμβόλαια θανάτου.

Οι ελληνικές Αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο από τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθέντων, λίγη ώρα μετά την ενημέρωση για την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης.

Πηγή: newsbomb.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ