Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αυτός είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που συνελήφθη για απάτες χιλιάδων ευρώ

Δημοσιεύτηκε

στις

θοδωρής αρμυλαγος
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνελήφθη στην περιοχή της Νέας Μάκρης, ο 55χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Θοδωρής Αρμύλαγος, για απάτη χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο 55χρονος από κοινού με συνεργούς κατήρτιζαν πλαστά συμβολαιογραφικά έγγραφα κατάλληλα για την επίτευξη εικονικής αγοραπωλησίας οικοπέδων μεγάλης αξίας, ιδιοκτησίας ημεδαπών κατοίκων του εξωτερικού (μερικοί εξ’ αυτών θανόντες) προκειμένου να τα ιδιοποιηθούν.

Σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ανεκτέλεστη δικαστική απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινής κάθειρξης 5 ετών για το αδίκημα της απάτης τετελεσμένης και σε απόπειρα κατά συρροή και κατά συναυτουργία με όφελος άνω των 120.000 ευρώ.

Ο 55χρονος Αρμύλαγος συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 16ης Ιουνίου στη Νέα Μάκρη, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και έπειτα από πολυήμερες αναζητήσεις, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Το παράνομο όφελος από την εγκληματική δραστηριότητα υπερέβη τις 350.000 ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ο Θοδωρης Αρμύλαγος, που ξεκίνησε την καριέρα του στην ομάδα της Τερψιθέας στην Άνω Γλυφάδα σε ηλικία 13 ετών ακολούθως έπαιξε στον Εθνικό Αστέρα, στον Αιολικό Μυτιλήνης και από εκεί στον Πανηλειακό, φτάνοντας στην Α’ εθνική και ακολούθως στον Πανελευσινιακό. Υπήρξε συμπαίκτης μεταξύ άλλων με τους Τζόρτζεβιτς, Γιαννακόπουλο, Μαυρομμάτη, Κυζερίδη και Λάκη.

Πηγή: thetoc

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ