Ο Δήμος Ρεθύμνου καλεί τα σωματεία στην «Γιορτή του Αθλητισμού»!

Shares

Το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου διοργανώνει την Κυριακή 19 Νοεμβρίου  2017, και ώρα 11:00 πμ. στο Σπίτι του Πολιτισμού την «ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ». Για το λόγο αυτό, παρακαλούνται τα σωματεία του Δήμου Ρεθύμνου να στείλουν γραπτά τα στοιχεία τους καθώς και των αθλητών άμεσα.

H παρούσα εκδήλωση  θα αφορά τις επιτυχίες των αθλητών για το έτος 2017  που διακρίθηκαν στα παρακάτω:

 

ΑΤΟΜΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

  1. Αθλητές του σωματείου που έλαβαν από 1η έως και 8η θέση όλων των  κατηγοριών στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα οι αθλητές το 2017 και τους  προπονητές τους. Δεν υπολογίζονται οι αθλητές που συμμετείχαν σε ομίλους π.χ όμιλος νοτίου Ελλάδος κ.λ.π.
  2. Αθλητές του σωματείου που αγωνίστηκαν στις εθνικές ομάδες το 2017 και τους προπονητές τους .
  3. Ρεθυμνιώτες αθλητές-τριες που είναι εκτός Δήμου Ρεθύμνου και έχουν Πανελλήνια, Πανευρωπαϊκή ή Παγκόσμια διάκριση.   

 

ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

  1. Ομαδικά αθλήματα που κατέλαβαν από 1η έως 8η στα Πανελλήνια  πρωταθλήματα το 2017 και τους  προπονητές  τους . Δεν υπολογίζονται   οι αθλητές που συμμετείχαν σε ομίλους π.χ όμιλος νοτίου Ελλάδος κ.λ.π
  2. Ρεθεμνιώτες αθλητές-τριες από ομάδα που έχει συμμετοχή στις εθνικές  ομάδες όλων των κατηγοριών της χώρας μας και τον προπονητή τους.
  3. Ρεθυμνιώτες αθλητές-τριες που είναι εκτός Δήμου Ρεθύμνου και έχουν  Πανελλήνια, Πανευρωπαϊκή ή Παγκόσμια διάκριση.

 

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

  1. Μαθητές που διακρίθηκαν σε Πανελλήνιους Ατομικούς ή Ομαδικούς Σχολικούς Αγώνες και τον Γυμναστή του Σχολείου τους.

        Η Οργανωτική Επιτροπή έχει δικαίωμα να ελέγχει την ακρίβεια των στοιχείων που θα προσκομίσουν τα σωματεία.

Έπειτα από συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής , θα γίνει η   ανακοίνωση των αθλητών και των ομάδων που θα βραβευτούν με  δημοσίευση στον τοπικό τύπο.  Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που ο αριθμός όσων προτείνουν τα σωματεία είναι μεγάλος, η οργανωτική επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα να τον  περιορίσει (πχ. να βραβευθούν μόνο όσοι κατέλαβαν μέχρι την 6η θέση).

  Η παρουσία των βραβευόμενων στην εκδήλωση θεωρείται αυτονόητη και  απαραίτητη όπως και των προπονητών τους  καθώς και των εκπροσώπων και μελών του Δ.Σ κάθε σωματείου.

 Παρακαλούνται τα σωματεία,  να αποστείλουν ένα σύντομο βιογραφικό καθώς και φωτογραφικό υλικό(υψηλής ανάλυσης) των Αθλητών –Σωματεία που τηρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις. Στο Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου

Ρεθύμνου Ταχ.Δ/νση : Κλειστό Γυμν.«Μελίνα Μερκούρη» Τηλ./Fax: 2831055645 Εmail:sports.rethymno@gmail.com  άμεσα  αναγράφοντας σε αυτές με απόλυτη ακρίβεια τα στοιχεία των αθλητών.

Με τιμή                                                                                             

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα αθλητισμού Δ. Ρεθύμνου

Λαχνιδάκης Δημήτριος  

Shares

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *