Βρειτε μας στα Social Media

Χωρίς κατηγορία

Για… διακοπές στην Ελαφόνησο πήγαιναν Σεϊσίδης – Σακκάς

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

a

Σειρά ενδείξεων ότι οι δύο συλληφθέντες αντιεξουσιαστές, Κώστας Σακκάς και Μάριος Σεϊσίδης είχαν, πιθανόν, τελικό προορισμό χώρο κατασκήνωσης στην Ελαφόνησο Λακωνίας, όπου και θα διέμεναν για αρκετές ημέρες, φέρεται να διαθέτουν αστυνομικοί και δικαστικοί λειτουργοί.

Το ενδεχόμενο αυτό φέρεται να προκύπτει τόσο από αναφορές των ιδίων όσο και από τοπικούς παράγοντες που έχουν σχετική ενημέρωση και με τους οποίους επικοινώνησε «Το Βήμα».

Σχετικές πληροφορίες έχουν και οι υπεύθυνοι χώρων διαμονής στο νησί της Λακωνίας, με βάση τις πλαστές ταυτότητες που φέρεται να χρησιμοποιούσαν οι δύο.

Αν επιβεβαιωθεί αυτό το «σενάριο» και οι σχετικές μαρτυρίες, τότε θεωρείται πιθανό ότι η μετάβαση των Σεϊσίδη και Σακκά από την Αθήνα στην περιοχή του Γυθείου να είχε τυπικά χαρακτήρα… καλοκαιρινών διακοπών.

Ωστόσο, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο – κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στην περιοχή της Λακωνίας – να είχαν συναντήσεις με άλλα άτομα του ιδίου χώρου ή να στόχευαν να χρησιμοποιήσουν και άλλο κατάλυμα στη νότιο Πελοπόννησο.

ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ