Αναμονή… ωρών είχαν οι επιβάτες της βραδινής πτήσης της Ryanair από Αθήνα για Χανιά

Shares

Φαίνεται πως η Ryanair θα αφήσει στο τέλος του μήνα τις πτήσεις από/προς Αθήνα και Χανιά με εντυπώσεις όχι και τόσο καλές για τους επιβάτες.

Απίστευτη η ταλαιπωρία για όσους ταξίδευαν το βράδυ της Δευτέρας από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για το «Δασκαλογιάννης», καθώς η εταιρία τους ανακοίνωσε μέσω… μηνύματος στα κινητά τους, ότι θα υπάρχει τουλάχιστον δίωρη καθυστέρηση στην πτήση τους, ενώ ήδη περίμεναν να επιβιβαστούν στην πύλη που είχε ανακοινωθεί και ήταν ανοιχτή.

Ο λόγος που αναφέρθηκε στους επιβάτες ήταν… καθυστερημένη από άλλο προορισμό άφιξη του αεροπλάνου που θα τους έφερνε στα Χανιά!

 

Ωστόσο, οι υπόλοιπες πτήσεις της ιρλανδικής εταιρίας, όπως αναφέρουν οι επιβάτες, έφευγαν κανονικά!

Το μήνυμα που έλαβαν στα κινητά τους ήταν το εξής:

We apologise for the delay of your Ryanair flight FR1220 on 14-05-2018. Your new estimated departure time is 00:45. Please check airport screens for updates.

Ζητάμε συγγνώμη για την καθυστέρηση της πτήσης σας FR1220 της 14-05-2018. Η νέα εκτιμώμενη ώρα αναχώρησής σας είναι 00:45. Παρακαλούμε να ελέγχετε τις οθόνες του αεροδρομίου για ανανεώσεις.

Η ώρα αναχώρησης από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» ήταν στις 22:20, με εκτιμώμενη ώρα άφιξης στις 23:20, όπως φαίνεται και στη σχετική φωτογραφία!

Τουλάχιστον, όπως λένε οι επιβάτες, από την εταιρία δόθηκαν κουπόνια, ενώ όπως αναφέρουν, το αεροπλάνο που θα έκανε την πτήση έφτασε από Θεσσαλονίκη στα Χανιά με καθυστέρηση 2 ωρών και κατόπιν θα πήγαινε Αθήνα… για να ξανακατέβει Χανιά!

 

Πηγή: parakritika.gr

Shares


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *