ΥΓΕΙΑ
Ποια λαχανικά αποθηκεύονται στο ψυγείο και ποια μπορείτε να αφήσετε εκτός;
Θα εξοικονομήσετε χρήματα και θα κερδίσετε γεύση αν αποθηκεύετε τα φρέσκα προϊόντα στην κατάλληλη θερμοκρασία.
Ορισμένα φρούτα και λαχανικά διατηρούνται καλύτερα στο ψυγείο (σε θερμοκρασία 4 βαθμών Κελσίου και κάτω), ενώ άλλα μπορείτε να τα αφήσετε στον πάγκο της κουζίνας ή σε κάποια σκοτεινή και δροσερή γωνιά του σπιτιού μέχρι να τα καταναλώσετε.
Αρχικά, όπως επισημαίνει η Αμερικανική Ένωση Καρδιολογίας, δεν πρέπει να πλένετε, να ξεφλουδίζετε ή να κόβετε ένα φρούτο ή λαχανικό μέχρι τη στιγμή που θα το καταναλώσετε –με μοναδική εξαίρεση το μαρούλι και άλλα φυλλώδη λαχανικά. Τα κομμένα ή ξεφλουδισμένα φρούτα και λαχανικά πρέπει πάντα να αποθηκεύονται στο ψυγείο.
Διαβάστε την συνέχεια στο onmed
-
PLUS +21 ώρες πριν
Κυριακή των Βαΐων: Γιατί σήμερα τρώμε ψάρι ενώ είναι Σαρακοστή
-
PLUS +1 ημέρα πριν
Τα έθιμα του Σαββάτου του Λαζάρου και της Κυριακής των Βαΐων
-
Ρέθυμνο2 ημέρες πριν
Η περιοχή του Ρεθύμνου όπου κυριαρχούν τα γραφικά χωριά και η υπέροχη φύση!
-
Ρέθυμνο2 ημέρες πριν
Ρέθυμνο: Στο «Χρώματα & Αρώματα» θα βρεις χειροποίητες λαμπάδες που… μοσχοβολούν μεράκι!