ΥΓΕΙΑ
Ποια λαχανικά αποθηκεύονται στο ψυγείο και ποια μπορείτε να αφήσετε εκτός;
Θα εξοικονομήσετε χρήματα και θα κερδίσετε γεύση αν αποθηκεύετε τα φρέσκα προϊόντα στην κατάλληλη θερμοκρασία.
Ορισμένα φρούτα και λαχανικά διατηρούνται καλύτερα στο ψυγείο (σε θερμοκρασία 4 βαθμών Κελσίου και κάτω), ενώ άλλα μπορείτε να τα αφήσετε στον πάγκο της κουζίνας ή σε κάποια σκοτεινή και δροσερή γωνιά του σπιτιού μέχρι να τα καταναλώσετε.
Αρχικά, όπως επισημαίνει η Αμερικανική Ένωση Καρδιολογίας, δεν πρέπει να πλένετε, να ξεφλουδίζετε ή να κόβετε ένα φρούτο ή λαχανικό μέχρι τη στιγμή που θα το καταναλώσετε –με μοναδική εξαίρεση το μαρούλι και άλλα φυλλώδη λαχανικά. Τα κομμένα ή ξεφλουδισμένα φρούτα και λαχανικά πρέπει πάντα να αποθηκεύονται στο ψυγείο.
Διαβάστε την συνέχεια στο onmed
-
ΚΡΉΤΗ2 ημέρες πριν
7 χωριά της Κρήτης που σίγουρα θα «αγγίξουν» την ψυχή σου
-
XANIA3 ημέρες πριν
Ήρθαν στην Κρήτη κι έδειξαν το κακό παράδειγμα – Σίγουρα κάποιοι θα τους μιμηθούν | ΒΙΝΤΕΟ
-
ΔΙΑΤΡΟΦΗ1 ημέρα πριν
Παγκόσμια διάκριση: Ένα κρητικό μέλι στην κορυφή του κόσμου!
-
Ρέθυμνο2 ημέρες πριν
Ρέθυμνο: Ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες της επίθεσης στον κτηνοτρόφο