Βρειτε μας στα Social Media

Κόσμος

Συγκίνηση: Οι κριτές την «έκοψαν» αλλά μετά από λίγο πήρε την εκδίκησή της! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τόσα χρόνια έχουν περάσει δεκάδες διαγωνισμοί ταλέντου από τις οθόνες μας και η αλήθεια είναι πως τα έχουμε δει όλα. Ή για να είμαστε πιο ακριβείς, σχεδόν όλα, μια και αυτό που συνέβη σε talent show της Ελβετίας δεν το είχαν ξαναδεί τα μάτια μας!

Μια υποψήφια καλλιτέχνις, η Corinne Sutter, εμφανίστηκε στο συγκεκριμένο διαγωνισμό και άρχισε να σκιτσάρει το έργο τέχνης της. Η αρχή ήταν εντυπωσιακή και οι κριτές χαμογελούσαν μεταξύ τους περιμένοντας να δουν το τελικό αποτέλεσμα.

Μετά από λίγο όμως, ο ένας μετά τον άλλον φάνηκαν να χάνουν το ενδιαφέρον τους με αποτέλεσμα να πατούν το κόκκινο κουμπί της απόρριψης.

Η Corinne απτόητη, συνέχισε κανονικά το έργο της, σκιτσάροντας στον καμβά τα πρόσωπα των τριών κριτών. Ξαφνικά, κι ενώ είχε ήδη απορριφθεί, γύρισε τον πίνακα ανάποδα, πέταξε πάνω του σκόνη και εμφανίστηκε από το πουθενά το πρόσωπο του τέταρτου κριτή!

Αυτό ήταν! Το κοινό σηκώθηκε όρθιο και άρχισε να την αποθεώνει, οι κριτές έκπληκτοι πήραν πίσω την απόφασή τους και η ίδια η καλλιτέχνις με δάκρυα στα μάτια δέχτηκε με δάκρυα στα μάτια την ανατροπή στην απόφασή τους!

Δείτε το βίντεο!

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ