Βρειτε μας στα Social Media

LIFESTYLE

Δύσκολες ώρες για την Φαίη – Τα κλάματα και το στήριγμα που δεν έχει…

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ανακοίνωση διαδόθηκε παντού και οι αντιδράσεις δεν λένε να σταματήσουν. Για την Φαίη η διαχείριση της κρίσης είναι πολύ δύσκολη. Δεν έχει εμπειρία και πάνω απ όλα ψυχραιμία. Σε αντίθεση με τον Λιάγκα που είναι αλλιώς. Και ώς άνθρωπος και ώς χαρακτήρας. Για την Φαίη η δυσκολία είναι μεγάλη. Καλείτε να ανταπεξέλθει σε ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα. Αφενος των πολλών υποχρεώσεων ώς παρουσιάστρια καθημερινού προγράμματος και αφετέρου ώς μητέρα δυο παιδιών σε μια πολύ τρυφερή ηλικία. Η αλήθεια είναι πώς δυσκολεύεται πολύ. Και η δυσκολία γίνεται αδιέξοδο καθώς δεν έχει σε κανέναν εμπιστοσύνη να μιλήσει, να συζητήσει να βρεί στήριγμα.

Μάλιστα το Σαββατοκύριακο που έσκασε η είδηση ήταν στο σπίτι με γνωστή δημοσιογράφο του Star και φίλη της απο τα παλιά. Την μοναδική που την στήριξε και στάθηκε δίπλα της.
Βεβαίως καταλυτικό ρόλο παίζει και η μητέρα της η οποία την βοηθάει πολύ στο θέμα των παιδιών… αλλά δεν αρκεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα βράδια της είναι τα πιο δύσκολα καθώς πολλές φορές ξεσπά σε κλάματα. Όχι γιατί νιώθει πώς η απόφαση να χωρίσουν ήταν λάθος αλλά γιατί δεν μπορεί να το διαχειριστεί μόνη της.
Δεν είναι λίγες οι φορές που σκάει στο μακιγιάζ το πρωϊ και είναι πρησμένη. Όχι απο τον ύπνο αλλά απο την αυπνία και τα κλάματα…
Ζόρικη φάση… η οποία απαιτεί ηρεμία και ψύχραιμές αποφάσεις…

Πηγή:gossip-tv.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ