Βρειτε μας στα Social Media

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Αυτός είναι ο πρώτος Έλληνας που έκανε το ρωσικό εμβόλιο κατά του κορονοϊού

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι κλινικές μελέτες για τα εμβόλια ενάντια στον κορωνοϊό και μία είναι η είδηση που κάνει το γύρο ολόκληρης της Ελλάδας. Ο λόγος για τον πρώτο Έλληνα που πήρε την απόφαση και έκανε το Ρωσικό εμβόλιο το οποίο βρίσκεται στη φάση δοκιμών.

Πρόκειται για τον Βαλέριο Ασλανίδη ο οποίος μένει σε πόλη της Ρωσίας και καλεσμένος στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» μίλησε στον Νίκο Παναγιωτόπουλο για την απόφασή του να εμβολιαστεί. Αφού του έκαναν όλους τους απαραίτητους ελέγχους, οι γιατροί στη Μόσχα προχώρησαν σ’ αυτή τη διαδικασία. Όπως λέει ο ίδιος, δε φοβήθηκε στιγμή και μέχρι στιγμής δε έχουν εμφανιστεί παρενέργειες.

«Στη Ρωσία το εμβόλιο το κάνουν κυρίως οι υπουργοί, οι υφυπουργοί, οι γιατροί. Όλοι εκείνοι χωρίς τους οποίους δεν μπορεί να λειτουργήσει το κράτος», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ασλανίδης.

Σύμφωνα με τον πρώτο Έλληνα που έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, οι γιατροί δεν του έδωσαν συγκεκριμένες οδηγίες τις οποίες θα έπρεπε να ακολουθήσει, πέρα από το ότι ήταν αναγκαίο – όπως του είπαν – τις 3 ημέρες μετά την πρώτη δόση του εμβολίου να μην καταναλώσει αλκοόλ.

Δείτε όλα όσα είπε ο Βαλέριος Ασλανίδης στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα»:

Πηγή: neakriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ