Βρειτε μας στα Social Media

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Πάρος: Η μονομαχία γάτας με αυτό το φίδι στην κάμερα – Οι εικόνες που καθηλώνουν | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η γάτα έχει εντοπίσει αυτό το μεγάλο φίδι σε κτήμα και πραγματοποιεί επίθεση. Το έργο της όμως δεν είναι καθόλου εύκολο…

Τα φίδια ξυπνούν αυτή την εποχή από τη χειμερία νάρκη και συνηθίζουν να «βολτάρουν» στις εξοχές της Πάρου! Από την άλλη μεριά οι γάτες, τα περιμένουν «στη γωνία».Μια συγκλονιστική μάχη επιβίωσης που «διεξήχθη» μεταξύ ενός μεγάλου φιδιού και μιας γάτας μέσα σε εξοχικό κτήμα στην Πάρο, μας έδειξε για τα καλά τι εστί ένστικτο αυτοσυντήρησης στη φύση!

Η γάτα με το ένστικτο του κυνηγού επιτίθεται στο μεγάλο φίδι, το φίδι αναδιπλώνεται και ετοιμάζεται και αυτό για επίθεση. Η γάτα κατόπιν υποχωρεί για λίγο, το φίδι έπειτα κάνει πίσω, με αποτέλεσμα οι «αψιμαχίες» του αγώνα να καταλήγουν σε… αμφίρροπο αποτέλεσμα!

Τόσο το ερπετό όσο και η γάτα μάλλον έκαναν… πρόβες επίθεσης χωρίς ωστόσο να τολμήσουν να εμπλακούν σε μία μάχη μέχρις εσχάτων! Το φίδι μεγαλόσωμο και επιβλητικό ίσως φοβήθηκε την εχθρό του, από την άλλη πλευρά η γάτα μάλλον «δείλιασε» λόγω του μεγέθους

Όπως κι αν έχει πάντως, τα άγρια ένστικτα που υπαγόρευσαν τον μεταξύ τους «αναγνωριστικό» τελικά πόλεμο «ακονίστηκαν» και εκδηλώθηκαν φανερώνοντας αιμοβόρες προθέσεις και από τις δύο πλευρές οι οποίες στο τέλος προτίμησαν να λήξουν την περίεργη μονομαχία τους ισοπαλία!

Η μονομαχία της γάτας με το φίδι

Πηγή: parianostypos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ