Βρειτε μας στα Social Media

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Ο Έλληνας που ισχυρίζεται ότι ταξίδεψε στο μέλλον – Δείτε τη φωτογραφία!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την «είδηση» την βρήκαμε στον Independent. Δημοσίευσε βίντεο του ApexTV από κάποιον που δεν κατονομάζει και ισχυρίζεται ότι ταξίδεψε στον χρόνο, και συγκεκριμένα στο έτος 6000. Δείχνει μια φωτογραφία που λέει ότι έχει αλλοιωθεί από το ταξίδι, αλλά ξεχωρίζουν οι ουρανοξύστες και έντονη βλάστηση.

Ο ίδιος λέει ότι το ανθρώπινο είδος κυριαρχείται από μια εξαιρετικά ισχυρή τεχνητή νοημοσύνη, που οι άνθρωποι ονομάζουν «αυτοί». «Αυτοί« δεν θέλουν να αποκαλυφθεί πως θα είναι το μέλλον της Γης, γι′ αυτό και δεν αποκαλύπτει το πρόσωπό του στο βίντεο (προφανώς!). Μετά σπάει η φωνή του γιατί λέει ότι αναγκάστηκε να αφήσει κάποιον στο μέλλον.

Το βίντεο δημοσιεύθηκε στο κανάλι του ApexTV στο Youtube στις 2 Ιανουαρίου 2018.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=NvXeWXsgHsg

 
Ψάχνοντας ωστόσο στο εν λόγω κανάλι (που ειδικεύεται σε θέματα με ταξίδια στον χρόνο) ανακαλύψαμε ένα πιο πρόσφατο βίντεο (16 Ιανουαρίου 2018).

Σύμφωνα με τους ίδιους, ταξίδεψαν στην Ελλάδα για να συναντήσουν έναν άλλον ταξιδιώτη στον χρόνο. Αυτός λέει ότι ταξίδεψε στο 10000. Και εκείνος έφερε μαζί του φωτογραφία. Και εκείνος δεν δείχνει το πρόσωπό του. Όπως λέει, όλα ξεκίνησαν το 2008 όταν πήγε στην Αμερική για σπουδές του στη Φυσική. Ένας καθηγητής που ενδιαφερόταν και εκείνος για τα ταξίδια στον χρόνο, του πρόσφερε να ταξιδέψει στο έτος 10000.

Προηγουμένως, για να τον πείσει, είχε ταξιδέψει και εκείνος, στο έτος 8000, και είχε φέρει πίσω φωτογραφίες. Του είπε ότι γινόταν πόλεμος μεταξύ των ανθρώπων και των ρομπότ. Τελικά πείστηκε. Περιγράφει το μέλλον με πολύ ψηλούς ουρανοξύστες, γεμάτο βλάστηση, χωρίς δρόμους, αφού όλα τα μέσα μεταφοράς πετούσαν. Ακόμη και οι άνθρωποι πετούσαν χωρίς εξοπλισμό. Το ταξίδι του κράτησε μόλις μια ώρα αλλά κατάφερε και τράβηξε φωτογραφία.

 
Εντάξει, τα καλά νέα είναι ότι η Γη δεν θα καταστραφεί από κανέναν μετεωρίτη ή από τον Γ′ Παγκόσμιο Πόλεμο. Τι; Όχι;

Πηγή: huffingtonpost.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ