Βρειτε μας στα Social Media

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Επίσημο: Κώστας Ανυφαντάκης ο νέος προπονητής του ΑΟΚ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Κώστας Ανυφαντάκης είναι ο εκλεκτός της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα θα τη θέση του προπονητή της ομάδας. Ο Κρητικός τεχνικός ήταν απ’ την αρχή στην κορυφή της λίστα της προτίμησης των διοικούντων, για τον πάγκο του συλλόγου, μιας και αποτελούσε την πιο σίγουρη και αξιόπιστη επιλογή, δεδομένης της επιτυχημένης παρουσίας του δύο φορές στο παρελθόν στην ίδια θέση. Ο Ανυφαντάκης έρχεται σε μια ομάδα, που μπορεί να μην είναι η ίδια, όπως την τελευταία φορά που ήταν στην τεχνική της ηγεσία (αγων. περίοδος 2017-2018), όμως γνωρίζει πολύ καλά πρόσωπα και καταστάσεις στο σύνολο, ενώ από την άλλη απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης της διοίκησης.

Αυτό το τελευταίο στοιχείο αποτυπώνεται και στην επίσημη ανακοίνωση της έναρξης της (3ης κατά σειρά) συνεργασίας με την ομάδα, όπου τονίζεται με έμφαση ότι «είναι ένας προπονητής μαθημένος στα δύσκολα και όχι στα εύκολα κάτι το οποίο έμπρακτα έχει αποδείξει μέχρι σήμερα».

Η προσωποποίηση της Κρητικής λεβεντιάς

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟΚ αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη, ο οποίος στη διάρκεια της επαγγελματικής του καριέρα θα βρεθεί  για 3η φορά στον πάγκο της ομάδας μας. Είναι ένας προπονητής αλλά και ένας άνθρωπος μαθημένος στα δύσκολα και όχι στα εύκολα κάτι το οποίο έμπρακτα έχει αποδείξει μέχρι σήμερα, Είναι η  προσωποποίηση της Κρητικής λεβεντιάς και τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας».

Αμέσως μετά την «άνοδο»

Αμέσως μετά τις αποφάσεις της ΕΕ της ΕΠΟ για αναδιάρθρωση των «μικρών» Εθνικών κατηγοριών, με τις οποίες ξεκαθάρισε (σ’ ένα βαθμό) το τοπίο και με τις οποίες επικυρώθηκε ότι η ομάδα, είτε με το ένα είτε με το άλλο σενάριο, θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στην 2η τη τάξη Εθνική κατηγορία, ο ΑΟΚ προχώρησε στην ανακοίνωση της συμφωνίας με τον προπονητή, ενώ σε λίγες ημέρες αναμένεται να συμβεί το ίδιο και με τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ