Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση vikos

ΤΑΞΙΔΙ

Κρήτη: Στα μέσα Μαρτίου η «πρεμιέρα» της νέας τουριστικής σεζόν

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην «καρδιά» του Μαρτίου μεταξύ 13 με 16 του μηνός, αναμένεται να κάνει «πρεμιέρα» η νέα τουριστική σεζόν στην Κρήτη για το 2024. Τότε ξεκινούν επισήμως οι πτήσεις τσάρτερ από το εξωτερικό στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου αλλά και θα αρχίσουν τα ανοίγουν τα ξενοδοχεία.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα δήλωσε στην Τηλεόραση CRETA και την εκπομπή Live με την Αντιγόνη με την Αντιγόνη Ανδρεάκη, ο αερολιμενάρχης Ηρακλείου Γιώργος Πλιάκας, ενδεχομένως να υπάρχουν πτήσεις από το εξωτερικό και στην διάρκεια του χειμώνα.

Ο αριθμός των αφίξεων πάντως για το 2023 στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» έσπασε κάθε ρεκόρ με 8.700.000 επιβάτες! Μάλιστα ο κ. Πλιάκας εξέφρασε την εκτίμηση πως ειδικά φέτος, λόγω των καλών καιρικών συνθηκών στην Κρήτη, αν υπήρχε επιμήκυνση της σεζόν, αεροδρόμιο και ξενοδοχεία θα ήταν ακόμη γεμάτα.

«Για τον οχτάμηνο τουρισμό, το Ηράκλειο δεν έχει να φοβάται τίποτα» ανέφερε χαρακτηριστικά, με έναρξη της σεζόν από τον Μάρτιο και «αυλαία» τον Νοέμβριο.

«Η Κρήτη έχει τουρισμό όλων των βαλαντίων. Ο καθένας μπορεί να βρει ό,τι θέλει, όπως το θέλει, όποτε το θέλει», επεσήμανε ο κ. Πλιάκας.

Υπενθυμίζεται πάντως, πως πριν την έναρξη της νέας τουριστικής σεζόν, το αεροδρόμιο Ηρακλείου αναμένεται να «κατεβάσει ρολά» για την διενέργεια εργασιών ασφαλτόστρωσης.

Πηγή: creta24

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ