Βρειτε μας στα Social Media

PLUS +

Θετικά μηνύματα από την Νορβηγία για τον τουρισμό στην Κρήτη

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Από τους εκπροσώπους της Περιφέρειας εκφράστηκε η βεβαιότητα ότι η Κρήτη αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ελληνικούς προορισμούς για τους Νορβηγούς οι οποίοι επισκέφτηκαν την έκθεση στην Telenor Arena στο Όσλο.

Το περίπτερο του ΕΟΤ επισκέφθηκε ο επιτετραμμένος της Ελληνικής Πρεσβείας στο Όσλο Κωνσταντίνος Μανασσής, ο οποίος και συνομίλησε με τους εκπροσώπους της Περιφέρειας Κρήτης και όλους τους συνεκθέτες.

Στην έκθεση συμμετείχαν 166 εκθέτες απ’ όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων τουριστικά γραφεία, εταιρείες κρουαζιέρας και εκπρόσωποι κρατικών οργανισμών τουρισμού, κυρίως από χώρες εκτός Ευρώπης. Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Δρ Κυριάκο Κώτσογλου και τον προϊστάμενο του Τμήματος Τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων Εμμανουήλ Βολικάκης «ο μεγάλος αριθμός των ντόπιων επισκεπτών επιβεβαίωσε το διαχρονικά έντονο ενδιαφέρον των κατοίκων της Νορβηγίας για το νησί μας που αποτελεί δημοφιλή τουριστικό προορισμό ιδιαίτερα για άτομα ηλικίας άνω των 50 ετών, οι οποίοι εστιάζουν στις φυσικές ομορφιές της Κρήτης, τη δημοφιλή αυθεντική κρητική κουζίνα, καθώς και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού του νησιού μας.

Αρκετοί είχαν ήδη επισκεφθεί το νησί μας πολλές φορές και η παρουσία μας στην έκθεση τους χαροποίησε, καθώς είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν πλήρως, τόσο μέσα από τις μεταξύ μας συζητήσεις, όσο και από το υλικό προβολής της Κρήτης που θέσαμε στη διάθεσή τους».

Επιβεβαιώθηκε ότι η Κρήτη και για τη φετινή χρονιά θα είναι από τους πλέον αγαπημένους τουριστικούς προορισμούς των Νορβηγών τουριστών, εκ των οποίων μεγάλο ποσοστό επαναλαμβάνουν σύμφωνα με μαρτυρίες τους, τις διακοπές τους στην Κρήτη, εκτιμώντας τον πολιτιστικό πλούτο, τη διατροφή, την φιλοξενία και το ξεχωριστό τοπίο του νησιού.

Στην έκθεση όπως αναφέρθηκε από τους εκπροσώπους της περιφέρειας, διαπιστώθηκε για άλλη μια φορά η σημασία της ασφάλειας που νιώθουν οι Νορβηγοί επισκέπτες κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Κρήτη αλλά και γενικότερα στην Ελλάδα. «οι καλύτεροι δε πρεσβευτές μας στη νορβηγική αγορά ήταν όσοι είχαν ήδη επισκεφθεί το νησί μας και γνώριζαν τις ομορφιές του, οι οποίοι έδειξαν την αγάπη και το ενδιαφέρον τους για τον εν λόγω προορισμό και μας επιβεβαίωσαν ότι θα μας επισκεφθούν και φέτος», αναφέρουν οι κύριοι Βολικάκης και Κώτσουγλου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ