Βρειτε μας στα Social Media
 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

«Ένιωσα τα δάχτυλά μου να καίνε» – H 19χρονη που είδε το κινητό της να παίρνει φωτιά περιγράφει όσα έζησε

Δημοσιεύτηκε

στις

Κινητό τηλέφωνο
Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Το κινητό που πήρε φωτιά και πέταξε από τη βεράντα για να μην τραυματιστεί συνεχίζει να βγάζει καπνούς, με την ίδια να τραβάει το σχετικό βίντεο για να πιστοποιήσει τα όσα έζησε στα τέλη του περασμένου μήνα.

Η 19χρονη που αποφάσισε να κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου περιγράφει στο Live News τα όσα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Η 19χρονη επέστρεφε από ψώνια που είχε κάνει και την ώρα εκείνη μιλούσε με τον πατέρα της. Ενστικτωδώς όπως μας λέει πέταξε το κινητό, με τον κόσμο που περνούσε να μαζεύεται στο σημείο.

Η πρώτη κίνηση της οικογένειας ήταν να απευθυνθεί στην εταιρεία, που τους απάντησε με αυτό το έγγραφο λίγες μέρες μετά.

Η 19χρονη επιμένει από την πρώτη στιγμή πως έκανε σωστή χρήση στο κινητό της που μέχρι εκείνη τη στιγμή λειτουργούσε δίχως προβλήματα.

Το θέμα πήρε διαστάσεις αρχικά στην τοπική κοινωνία και σε πολλούς που φαντάζονταν τον εαυτό τους, στη θέση της 19χρονης προκάλεσε ανασφάλεια.

Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την 19χρονη ζητάει με αφορμή το περιστατικό με την πελάτισσά του, να θεσπιστούν νέοι αυστηρότεροι κανόνες ασφαλείας για τα κινητά που κυκλοφορούν στην αγορά.

Πλέον η 19χρονη περιμένει να μάθει αν θα αποζημιωθεί και ψάχνει τρόπο να βρει τα τηλέφωνα και τα αποθηκευμένα έγγραφα που χάθηκαν, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Η 19χρονη Κωνσταντίνα μίλησε στο Live News για την περιπέτεια που είχε. «Το κινητό δεν είχε παρουσιάσει κανένα πρόβλημα» αναφέρει η νεαρή.

Στην εκπομπή μίλησε ακόμα ο καθηγητής κ. Κάτσικας ο οποίος δεν θέλησε να σχολιάσει την απάντηση της εταιρείας που μιλούσε για ένα κατασκευαστικό λάθος.

«Αν έλειπε βίδα ή οτιδήποτε δεν το ξέρει κανείς, παρά μόνο αν κάποιος κάνει εργαστηριακή ανάλυση της συσκευής. Φαινόμενα να παίρνουν φωτιά κινητά δεν είναι πρωτόγνωρα» εξήγησε ο καθηγητής.

Πηγή: in

Κινητό τηλέφωνο
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap