Βρειτε μας στα Social Media

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μια επισκόπηση των καλύτερων στρατηγικών στοιχημάτων τένις

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ποιες στρατηγικές στοιχημάτων τένις χρησιμοποιούνται συχνότερα

Για να παίξει σωστά οποιοδήποτε στοιχημα τενισ, καλό είναι να χρησιμοποιεί στρατηγικές. Αυτό θα σας επιτρέψει να προβλέψετε τα αποτελέσματα, αυξάνοντας τις πιθανότητες νίκης σας. Αλλά μπορεί να υπάρχουν πολλές από αυτές και η καθεμία έχει τις δικές της αποχρώσεις. Εξετάστε τις 3 κορυφαίες στρατηγικές στο παρακάτω άρθρο. Μετά μπορείτε να επιλέξετε την πιο κατάλληλη για την περίπτωσή σας, ώστε ο online στοιχηματισμός τένις να σας φέρει ευχαρίστηση και νίκη.

Κορυφαίες 3 στρατηγικές: οι καλύτερες συμβουλές στοιχηματισμού τένις

Οι εταιρείες στοιχημάτων περιορίζουν τον αριθμό των αγορών στοιχημάτων που προσφέρονται στο τένις σε σύγκριση με το χόκεϊ και το ποδόσφαιρο. Αυτό οφείλεται στον μικρότερο αριθμό παικτών που συμμετέχουν σε έναν αγώνα τένις και στην απουσία στοιχείων όπως πέναλτι, πέναλτι, φάουλ, λεπτά ποινής κ.ο.κ. 

Παρ’ όλα αυτά, οι αξιόπιστοι bookmakers προσφέρουν μια ποικιλία στοιχημάτων στο τένις, συμπεριλαμβανομένων των βασικών αποτελεσμάτων, στοιχημάτων σε σκορ σετ, σύνολα και απώλειες σε σετ και παιχνίδια, καθώς και στοιχημάτων σε στατιστικά στοιχεία μεμονωμένων παικτών.

Επιλογή 1. Μπαταρία σε στοιχήματα

Τα συσσωρευτικά στο τένις, γνωστά και ως τενιστικά εξπρές, είναι στοιχήματα σε πολλαπλά αποτελέσματα σε διαφορετικούς αγώνες. Αυτά τα στοιχήματα συνδυάζουν τα αποτελέσματα πολλών γεγονότων σε ένα, αλλά οι επαγγελματίες του στοιχήματος συνήθως δεν τα συνιστούν, καθώς οι πιθανότητες επιτυχούς πρόβλεψης όλων των γεγονότων σε ένα στοίχημα είναι χαμηλές.

Μπορεί να είναι δύσκολο να μαντέψετε το αποτέλεσμα ακόμη και ενός αγώνα τένις και η πρόβλεψη των αποτελεσμάτων 3-4 αγώνων ταυτόχρονα γίνεται ακόμη πιο δύσκολη. Για έναν επιτυχημένο συσσωρευτή τένις, είναι απαραίτητο όλα τα επιλεγμένα γεγονότα να καταλήξουν σε νίκη.

Αυτή η στρατηγική είναι δημοφιλής μεταξύ των αρχάριων στο στοίχημα. Συχνά επιλέγουν 10 ή περισσότερους αγώνες στους οποίους τα φαβορί έχουν χαμηλή απόδοση (1,2 ή χαμηλότερη) και τους συνδυάζουν σε ένα spread, ελπίζοντας να αυξήσουν τις αποδόσεις.

Επιλογή 2. Για τον νικητή

Το στοίχημα για τον νικητή του αγώνα είναι η πιο εύκολη επιλογή, προσελκύοντας την προσοχή πολλών παικτών στοιχήματος, ιδίως των αρχάριων. Ωστόσο, αυτή η αγορά έχει μικρά περιθώρια κέρδους και υψηλά όρια στοιχηματισμού. Τα foras, ή χάντικαπ, προσφέρουν την ευκαιρία να στοιχηματίσετε στη διαφορά των παιχνιδιών μεταξύ των παικτών του τένις, με τιμές συν για τα αουτσάιντερ και τιμές μείον για τα φαβορί.

Επιλογή 3. Σύνολο

Τα σύνολα τένις καλύπτουν το στοίχημα στο συνολικό αριθμό παιχνιδιών σε έναν αγώνα, παρέχοντας επιλογές για στοιχήματα στα ατομικά σύνολα κάθε παίκτη, καθώς και στο σύνολο των σετ και των παιχνιδιών σε κάθε σετ. Διατίθενται επίσης στοιχήματα σε μεμονωμένα στατιστικά στοιχεία των παικτών, όπως ο αριθμός των euls, των διπλών λαθών και άλλων παραμέτρων, ειδικά σε κορυφαίους αγώνες.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ