Βρειτε μας στα Social Media

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εμμανουήλ Κουτσάκης: Το παιδί “θαύμα” στο πιάνο, πρεσβευτής στο 5ο Olympic Day Run!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση xalkiadakis
Διαφήμιση xalkiadakis

Είναι μόλις 6,5 ετών, μαθητής της Α` Δημοτικού και αν και ασχολείται μόλις περίπου 1,5 χρόνο με το πιάνο, έχει καταφέρει να πετύχει παγκόσμιες διακρίσεις, με τις προοπτικές για το μέλλον να είναι τεράστιες. Ο μικρός Εμμανουήλ Κουτσάκης, θα είναι πρεσβευτής στο 5ο Olympic Day Run.

Το παιδί “θαύμα” στο πιάνο, Εμμανουήλ Κουτσάκης, πρεσβευτής στο 5ο Olympic Day Run (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Μέσα σε μόλις 1,5 χρόνο, κατάφερε να φτάσει σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο στο πιάνο και οι ορίζοντες που ανοίγονται μπροστά του για μια λαμπρή και διεθνή καριέρα στη μουσική, τεράστιοι. Ο λόγος για τον Εμμανουήλ Κουτσάκη, τον μαθητή της Α` Δημοτικού από το Ηράκλειο της Κρήτης, που το τελευταίο διάστημα κατοικεί με την οικογένεια του στη Θεσσαλονίκη.

Μαθήματα με δασκάλα, κάνει εδώ και μόλις έναν χρόνο, ωστόσο κατάφερε μέχρι στιγμής να διακριθεί παίρνοντας την πρώτη θέση σε τρεις παγκόσμιους διαγωνισμούς πιάνο, στο Τορόντο, στην Κύπρο και στην Ιταλία, και σε δύο πανελλήνιους. Την πρώτη πρωτιά μάλιστα, όπως λέει ο πατέρας του κ. Βαγγέλης Κουτσάκης στο GRTimes.gr, την πήρε ενώ είχε αρχίσει να ασχολείται με το πιάνο, μόλις πέντε μήνες πριν!

Ο κ. Κουτσάκης επισημαίνει πως η οικογένεια του στηρίζει όσο μπορεί τον Εμμανουήλ στο να ξεδιπλώσει το έμφυτο ταλέντο του. Κάνει γνωστό ότι πιάνο από την οικογένεια ξέρει να παίζει μόνο η μητέρα του, η οποία είναι όμως γιατρός στο επάγγελμα.

Όσον αφορά στο μέλλον; Η δασκάλα του, έχει πει στους γονείς ότι μπορεί να τον βοηθήσει μέχρι κάποιο σημείο μόνο και πως μετά θα πρέπει να πάει στο εξωτερικό, είτε πχ στην Αυστρία, είτε στη Γαλλία, ωστόσο αυτό είναι κάτι που θα συζητηθεί σε μεταγενέστερο χρόνο, καθώς από ότι φαίνεται, το μέλλον θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον για τον Εμμανουήλ, που δείχνει πως έχει όλα τα εχέγγυα να πρωταγωνιστήσει στο πιάνο σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο μικρός Εμμανουήλ, γνώρισε τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα, στη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης τύπου στο Ολυμπιακό Μουσείο, ενόψει του 5ου Olympic Day Run, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 29 Μαΐου και στο οποίο θα είναι πρεσβευτής στον αγώνα 1,5 χλμ. Όπως αποδείχτηκε και οι δύο έχουν πολλά κοινά στη μουσική, καθώς ο κ. Ζέρβας ήταν πρόεδρος στην Κρατική Ορχήστρα και έχει τεράστια αδυναμία στα κοντσέρτα με πιάνο, όπως ακριβώς και ο Εμμανουήλ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap