Βρειτε μας στα Social Media

ΥΓΕΙΑ

Πόση ώρα μπορείς να μείνεις στον ήλιο αν βάλεις αντηλιακό;

Δημοσιεύτηκε

στις

αντηλιακο
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όλα έχουν να κάνουν με τον δείκτη προστασίας;

Ο καιρός μας έκανε τη χάρη και διόρθωσε την κακή συμπεριφορά που επέδειξε στις τελευταίες ημέρες του Μαΐου και πλέον όλο και περισσότεροι βρίσκονται στις παραλίες κάτω από τις ομπρέλες τους ή λίγο πιο δίπλα από αυτές, απολαμβάνοντας τον καυτό ήλιο και την δροσερή θάλασσα. Επίσης, κάποιοι κάνουν τα πάντα για να μαυρίσουν.

Μην επιλέξεις και εσύ αυτόν τον τρόπο:

Ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα του καλοκαιριού, πέρα από το να βρούμε ξαπλώστρα σε μία οργανωμένη παραλία λόγω του πλήθους, είναι η ζέστη και ο δυνατός ήλιος ο οποίος μπορεί να είναι από κάποιους ευπρόσδεκτος, αλλά δεν παύει να είναι και επικίνδυνος.

Για το λόγο αυτό ανακαλύφτηκαν τα αντηλιακά τα οποία μας προστατεύουν από καταστάσεις επώδυνες και εξαιρετικά επικίνδυνες. Τι πρέπει να μάθεις για αυτά:

O δείκτης ηλιακής προστασίας, ονομάζεται SPF και μας προστατεύει το δέρμα μας από το τις ακτίνες UBV, δηλαδή από από την ακτινοβολία που μας κάνει κακό και μπορεί να συμβάλλει μέχρι και στον καρκίνο του δέρματος. Διάβασε περισσότερα στις φωτογραφίες.

Αν για παράδειγμα εφαρμόσετε στο δέρμα σας ένα αντηλιακό με SPF 15, τότε μπορείτε να μείνετε στον ήλιο για περίπου 150 λεπτά.

Πηγή: ratpack

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ