Βρειτε μας στα Social Media

GOOD NEWS

Άγνωστος «ήρωας» ξαπλώνει στο δρόμο για να ηρεμήσει αυτιστικό αγόρι σε κρίση | ΦΩΤΟ

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

αυτισμός

Μια μητέρα στη Μ. Βρετανία θέλησε να ευχαριστήσει έναν άγνωστο «ήρωα» που πήρε την πρωτοβουλία να βοηθήσει τον αυτιστικό γιο της να διαχειριστεί και να ανακουφιστεί από το ξέσπασμά του, ενώ περπατούσαν κοντά στην παραλία.

Η Natalie Fernando, 44 ετών, από το Essex και ο γιος της Rudy, 5 ετών, περπατούσαν όταν εκείνος ξέσπασε επειδή έπρεπε να επιστρέψουν πίσω, κάτι με το οποίο συχνά δυσκολεύεται. Η Natalie περιέγραψε ότι ο Rudy ξάπλωσε στο έδαφος ενώ οι περαστικοί άρχισαν να τους κοιτούν περίεργα και να σχολιάζουν το θέαμα ενοχλημένοι, παρά το γεγονός ότι η Natalie απολογούταν για το θόρυβο.

Όμως, ένας άγνωστος, που αργότερα έμαθε ότι τον έλεγαν Ian, σταμάτησε να ρωτά αν όλα είναι εντάξει και ξάπλωσε στο έδαφος μαζί με τον Rudy. Στη συνέχεια, τους συνόδευσε μέχρι το αμάξι τους.

Η μητέρα του μικρού δημοσίευσε την ιστορία στο προφίλ της «Better to be Different» (Καλύτερο που είσαι διαφορετικός), όπου μοιράζεται τις καλές και δυσάρεστες στιγμές της ζωής με τον αυτιστικό γιο της.

Στην ανάρτησή της αναφέρει ότι η πράξη του Ian την έσωσε από μια μεγαλύτερη κρίση του Rudy που διαρκεί μέχρι και πάνω από μία ώρα: «Εύχομαι να υπήρχαν περισσότεροι άνθρωποι σαν αυτόν και είμαι παραπάνω από ευγνώμων».

Natalie explained that Ian (pictured with Rudy) walked her and her son all the way back to the car and saved Rudy from having a 'meltdown lasting up to an hour or more'

Η μητέρα εξήγησε ότι ο Rudy λατρεύει το περπάτημα, αλλά απεχθάνεται να γυρνά πίσω, κάτι που μπορεί να του προκαλέσει μεγάλη σύγχυση και αποδείχτηκε ότι είναι δυσκολότερο για τη Natalie, αφού ο γιος της δεν πηγαίνει στο σχολείο εδώ και δύο εβδομάδες λόγω των γιορτών του Πάσχα.

Ο Ian ρώτησε τον μικρό το όνομά του, όταν η Natalie του εξήγησε ότι ο γιος της είναι αυτιστικός και θα δυσκολευτεί να του απαντήσει. Στη συνέχεια λοιπόν ο περαστικός αποφάσισε να ξαπλώσει μαζί με τον μικρό στο έδαφος και μίλησε μαζί τους μέχρι ο Rudy να ηρεμήσει και να μπορέσουν να επιστρέψουν στο αυτοκίνητο.

Στο τέλος της ανάρτησής της, η Natalie, που έχει επίσης μια κόρη 14 ετών και δύο υιοθετημένα κορίτσια, συμβούλεψε τον κόσμο να μην «κρίνει» αν δουν ένα γονέα να παλεύει να ηρεμήσει το παιδί του. «Αν δείτε έναν γονέα να δυσκολεύεται, ίσως ρωτήστε αν είναι καλά, μην τον κρίνετε, αλλά ούτε και το παιδί. Να έχετε καλοσύνη».

Natalie, who also has a daughter Eden, 14, and stepdaughters Eva and Layla, urged other people not to 'judge' if they see a parent struggling and take the time to ask if they are OK

Πηγή: dailymail

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ