Βρειτε μας στα Social Media

PLUS +

Ένα παροπλισμένο Μπόινγκ της Ολυμπιακής προσπάθησε να «απογειωθεί» μέσα στο χιόνι

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Σαν να ήθελε να σηκωθεί και να φύγει, να ξεφύγει από την ταπείνωση που βίωσε». Οι εκπληκτικές λήψεις του φωτογράφου Αλέξανδρου Φιλιππόπουλου.

Λόγω της συσσώρευσης χιονιού (και της έλλειψης των τεσσάρων κινητήρων του που έχουν μεγάλο βάρος), το αεροσκάφος τύπου Μπόινγκ 747-200 άρχισε να γέρνει προς τα πίσω, καθώς στην ουρά του μαζευόταν ποσότητα χιονιού που μετατόπιζε το κέντρο βάρους.

Για εμένα, τo highlight της κακοκαιρίας. Το εγκατελειμμένο 747 στο Ελληνικό, έχει καθήσει στην ουρά του απο το βάρος του χιονιού. Σαν να θέλει να σηκωθεί να φύγει, να γλιτώσει απο τον εξευτελισμό που βιώνει 21 χρόνια τώρα και απο την σίγουρη μεταμόρφωση σε κουζινικά και μπρελόκ…
Ο φωτογράφος Αλέξανδρος Φιλιππόπουλος, που το παρατήρησε, σχολιάζει στη σελίδα του στο Facebook: «Προσωπικά, το θεωρώ αποκορύφωμα αυτής της κακοκαιρίας. Το εγκαταλελειμμένο Boeing 747 έγειρε προς την ουρά του λόγω του βάρους του χιονιού. Σαν να ήθελε να σηκωθεί και να φύγει, να ξεφύγει από την ταπείνωση που βίωσε επειδή ήταν αποθηκευμένο τα τελευταία 21 χρόνια. Και να αποφύγει τη μελλοντική μεταμόρφωσή του σε μαγειρικά σκεύη και μπρελόκ».

Σύμφωνα με το Planespotters.net, αρχικά αυτή η «βασίλισσα των ουρανών» συντηρήθηκε από το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων της Ολυμπιακής Αεροπορίας με την πρόθεση να εκτεθεί σε μουσείο δίπλα στον χώρο του ξενοδοχείου στο Ελληνικό.

πηγή: https://www.aviation24.be/

huffingtonpost

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ