Βρειτε μας στα Social Media

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τεράστια ροζ γλυπτά από… τσιχλόφουσκες!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση
18 Shares

Τεράστια ροζ γλυπτά σαν τσιχλόφουσκες του Philippe Katerine έχουν εισβάλει στο Le Bon Marché.

Η έκθεση «Le Mignonisme» αποκαλύπτει τη φιλοσοφία του Γάλλου μουσικού, συνθέτη και καλλιτέχνη: «Απλώς ανοίξτε τα μάτια σας: πάντα μπορεί να βρείτε κάπου κάτι χαριτωμένο, είναι μόνον θέμα αντίληψης». Τοποθετημένο στο κεντρικό αίθριο του φημισμένου παρισινού πολυκαταστήματος, το show απλώνεται στον εκθεσιακό όροφο του δεύτερου ορόφου και στις βιτρίνες που βλέπουν στη Rue de Sèvres.

Ο εξωφρενικός και ανορθόδοξος καλλιτέχνης με καταλυτική αίσθηση χιούμορ αξιοποίησε τον εγκλεισμό λόγω της πανδημίας για να δημιουργήσει ένα πολύμορφο έργο τέχνης: το «Le Mignonisme» είναι ένα διαγνωστικό εργαλείο που επιζητεί να αποκαλύψει τη «χαριτωμένη» πλευρά της πειραματικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται σήμερα όλος ο κόσμος.

Στο αίθριο, ο Monsieur Rose (ο Κύριος Ροζ) εξερευνά το Le Bon Marché και πιάνει κουβεντούλα με τους ιπτάμενους ψηλά φίλους του. Ο Philippe Katerine επιθυμεί να υπενθυμίσει στους επισκέπτες ότι το απρόσμενο και η δημιουργικότητα μπορεί να είναι κρυμμένα οπουδήποτε και ότι αν κοιτάζουμε προσεκτικά πάντα μπορεί οπουδήποτε να βρούμε κάτι χαριτωμένο.

Έως τις 24 Απριλίου, στον χώρο θα βρίσκεται μια σειρά έργων του Katerine τα οποία μπορούν να αγοράσουν οι επισκέπτες καθώς και μια κολεξιόν ενδυμάτων και mignoniste καλούδια, τα οποία γεννήθηκαν από κοροϊδευτική διάθεση και pop αισθητικές αναζητήσεις.

πηγή: in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση cretan
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap