Βρειτε μας στα Social Media

LIFESTYLE

Χαμογελά ξανά η Εβελίνα στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αγγελίδη

Δημοσιεύτηκε

στις

αγγελίδης βαρσάμη
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η σύζυγος του παρουσιαστή μοιράστηκε το όμορφο στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Σε αυτό, η Εβελίνα ποζάρει στο πλευρό του αγαπημένου της συζύγου Κωνσταντίνου Αγγελίδη και στη φωτογραφία κυριαρχεί το τεράστιο χαμόγελο της. «Περιμένοντας για την φυσιοθεραπεία μας!!!» έγραψε η Εβελίνα κάτω από τη φωτογραφία με τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη.

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Νοέμβριο συζητήθηκε η αγωγή που είχε καταθέσει η οικογένεια του παρουσιαστή, ζητώντας χρηματική αποζημίωση από τον οδηγό του λεωφορείου και την εταιρεία του. Μάλιστα, στην αγωγή περιγραφόταν και η κατάσταση του Κωνσταντίνου Αγγελίδη μετά το ατύχημα.

«Σε γενικές γραμμές έχω γίνει φυτό. Αδυνατώ να σταθώ όρθιος χωρίς υποβοήθηση, να περπατήσω και να κινήσω το αριστερό μου χέρι. Έχω πλήρη αδυναμία επικοινωνίας εκτός από την ανταπόκρισή μου σε κάποια νεύματα από οικεία πρόσωπα. Δεν μπορώ να μιλήσω, δεν μπορώ να τραφώ. Έχω υποστεί μόνιμη αναπηρία, δηλαδή έχω καταστεί τετραπληγικός. Δε θα μπορέσω ποτέ ξανά να έχω ομαλή κοινωνική και οικογενειακή ζωή. Δε θα μπορέσω ξανά να έχω κανονική επικοινωνία με το παιδί μου και ουσιαστική επικοινωνία με τη σύζυγό μου. Δε θα μπορέσω να έχω ξανά επαγγελματική εξέλιξη», αναφερόταν μεταξύ άλλων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ