Βρειτε μας στα Social Media
 

LIFESTYLE

Στάθης Αγγελόπουλος: Έμεινε 13 ημέρες στη ΜΕΘ από κορονοϊό αλλά αρνείται το εμβόλιο – «Ας πεθάνω»

Δημοσιεύτηκε

στις

Αγγελόπουλος


163 Shares

Για την δυσάρεστη εμπειρία της νοσηλείας του με κορονοϊό και μάλιστα σε μονάδα εντατικής θεραπείας, μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής, Στάθης Αγγελόπουλος, σημειώνοντας παράλληλα πως παρά την περιπέτειά του, δεν τον πείθει το εμβόλιο.

«Έκατσα 13 ημέρες στην εντατική», δήλωσε στον ALPHA την Τρίτη συμπληρώνοντας πως έφτασε σε οριακό σημείο πριν από την διασωλήνωση. «Είπα όχι, αρνήθηκα, αλλά καταλαβαίνω πως εάν έβλεπαν τα πράγματα οι γιατροί σκούρα, δεν θα με ρωτούσαν», είπε χαρακτηριστικά.

«Όχι απλά κινδύνευσα από τον κορωνοϊό αλλά φοβήθηκα ότι θα πεθάνω. Το οξύμετρο δεν είχε σταθερότητα και νόμιζα ότι ήταν χαλασμένο. Το άλλαξα και πάλι τα ίδια και μετά πήρα την απόφαση να πάω στο νοσοκομείο. Μετά μπήκα και στην εντατική γιατί δεν μπορούσα να πάρω καλά τις ανάσες μου. Είχα πολύ πεσμένο οξυγόνο κι έκατσα στην ΜΕΘ 13 ημέρες. Ήμουν οριακώς για διασωλήνωση. Για να επανέλθει κάποιος που ήταν στην εντατική με κορωνοϊό, θέλει έξι μήνες» είπε χαρακτηριστικά.

Ο τραγουδιστής έχει βγει από το νοσοκομείο εδώ και έναν μήνα, ωστόσο συνεχίζει να κάνει φυσιοθεραπείες, εξαιτίας των συνεπειών της νόσησής του από κορωνοϊό. Συγκεκριμένα, όπως είπε, έχασε τόση μυική μάζα που δεν μπορούσε να κινηθεί και μάλιστα δεν είναι σε θέση να τραγουδήσει ακόμη αφού οι πνεύμονές του δεν έχουν επανέλθει.

Δεν με πείθει το εμβόλιο

Μιλώντας ωστόσο για τον εμβολιασμό παρά την περιπέτειά του ο Στάθης Αγγελόπουλος εμφανίζεται αμετάπειστος. «Δεν είπα ότι δεν θέλω να κάνω το εμβόλιο αλλά οι επιστήμονες δεν με έχουν πείσει ότι θα νιώσω μια προστασία. Το εμβόλιο δεν έχω πειστεί, φοβάμαι, να το κάνω. Δεν είμαι ούτε αντιεμβολιαστής, ούτε αρνητής», είπε και συμπλήρωσε, «εμπιστεύομαι τους γιατρούς κι είμαι σήμερα εδώ αλλά όχι το εμβόλιο… Δεν έχω το δικαίωμα να μην το κάνω; Ξέρω πολλούς γιατρούς που λένε να μην το κάνουμε. Ας πεθάνω από κορωνοϊό… Ίσως δεν έχω καλύτερη ενημέρωση».

Δείτε βίντεο:

Αγγελόπουλος
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση etem
Διαφήμιση
etem
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap