Βρειτε μας στα Social Media

LIFESTYLE

Στα δικαστήρια με την αδελφή του ο Γιώργος Μαζωνάκης – Ποια είναι η Βάσω Μαζωνάκη | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε μια πολύ δυσάρεστη διαμάχη έχει μπει ο τραγουδιστής, Γιώργος Μαζωνάκης, καθώς συγγενικό του πρόσωπο φέρεται να έχει καταχραστεί χρήματά του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, πρόκειται για την αδερφή του καλλιτέχνη, Βάσω, με την οποία από το 2020 έχει απομακρυνθεί. Το εν λόγω άτομο έκλεινε τις συμφωνίες του Γιώργου Μαζωνάκη και είχε αναλάβει τη διαχείριση των εσόδων του.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το συγκεκριμένο πρόσωπο προχώρησε σε αγορές ακινήτων, άνοιγμα επιχειρήσεων οι οποίες ήταν ζημιογόνες και επενδύσεις εκατομμυρίων.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης κατάλαβε πως κάτι έχει συμβεί όταν αποφάσισε να σταματήσει τις περιοδείες σε ΗΠΑ και Καναδά και όταν διαπίστωσε πως στην «άκρη» δεν είχε παρά ελάχιστα χρήματα, αποφάσισε να προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα.
Η ανακοίνωση του δικηγόρου του, Θεόδωρου Μαντά:

«Η Δικηγορική Εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΟΣ Π. ΜΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση του κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή κ. Γεωργίου Μαζωνάκη σε μείζονα αντιδικία που αφορά στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής.

Η ελληνική Δικαιοσύνη, αστική και ποινική, μέσω των αρμοδίων θεσμικών οργάνων της έχει πλέον το λόγο! Σήμερα έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτήν, με την εκδίκαση Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς».

Ποια είναι η Βάσω Μαζωνάκη

Σε όλα τα χρόνια της πορείας του στον καλλιτεχνικό χώρο, η Βάσω Μαζωνάκη, η μία εκ των δύο αδελφών του δημοφιλή τραγουδιστή ήταν στο πλευρό του.

Με τις αδελφές του Βάσω (από αριστερά) και Μαρία (από δεξιά)

Η Βάσω Μαζωνάκη αποτελούσε στενή συνεργάτιδα και για πολλούς η μάνατζερ του Γιώργου Μαζωνάκη.

Όπως θα δεις στις φωτογραφίες, ήταν ο άνθρωπος που συνόδευε τον Γιώργο Μαζωνάκη παντού, από τις εξόδους του ως και τις εμφανίσεις του σε διάφορα νυχτερινά κέντρα. Με μία ματιά στο προφίλ της στο Instagram, θα διαπιστώσει κανείς ότι εξέφραζε την αγάπη της σε κάθε ευκαιρία.

Δες παλιότερες κοινές τους εμφανίσεις

Η Βάζω Μαζωνάκη είναι σε σχέση τα τελευταία χρόνια με τον γνωστό σεφ, Δημήτρη Μακρυνιώτη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ