Βρειτε μας στα Social Media

LIFESTYLE

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου “ΓΝΑ Γεννηματάς” νοσηλεύεται για 13η ημέρα ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Υπενθυμίζεται ότι ο 55χρονος ερμηνευτής εισήχθη στο νοσοκομείο, μετά από έμφραγμα που υπέστη.

«Θα αποφασίσει η ομάδα που τον παρακολουθεί την επόμενη κίνηση»

Νωρίτερα, το πρωί της Τρίτης (9/4), η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μίλησε για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”.

“Αυτή τη στιγμή γίνεται απεικονιστικός έλεγχος, εργαστηριακός έλεγχος και η ομάδα σιγά σιγά θα αποφασίσει για τις επόμενες κινήσεις. Έχουν γίνει δύο απόπειρες αποσωλήνωσης, προς το παρόν δεν θα γίνει αυτές τις μέρες μία τρίτη. Θα τελειώσει ο έλεγχος και θα αποφασίσει η ομάδα που τον παρακολουθεί την επόμενη κίνηση”.

Επίσης, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ είπε ότι: “Ο κάθε ασθενής είναι ξεχωριστός, ο κάθε οργανισμός είναι ξεχωριστός, γι’ αυτό λοιπόν δεν υπάρχει γενικός κανόνας για όλους τους ασθενείς της Μονάδας. Ανάλογα με το ιστορικό και την κλινική εξέταση παίρνονται οι αποφάσεις από την ομάδα που τον παρακολουθεί”.

“Υπάρχει ένα όριο διασωλήνωσης και όταν αυτό το όριο ξεπεραστεί ή είναι οριακό υπάρχει το επόμενο στάδιο, υπάρχουν πρωτόκολλα. Οι ημέρες διασωλήνωσης περίπου είναι συγκεκριμένες για όλους, από εκεί και πέρα όταν φτάσουμε στο όριο υπάρχουν τα επόμενα βήματα. Μέχρι 12-14 ημέρες , υπάρχουν ασθενείς που έχουν πάει και 17 ημέρες” εξήγησε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ:
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ