Βρειτε μας στα Social Media

LIFESTYLE

Οριστικό: Τέλος η Ελένη Μενεγάκη από το MEGA

Δημοσιεύτηκε

στις

eleni-menegaki
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής σεζόν η συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη με το Mega καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές δεν κατέληξαν σε συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου της παρουσιάστριας.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει ήδη αρχίσει να ενημερώνει τους συνεργάτες της πως με τη λήξη της φετινής τηλεοπτικής περιόδου στις 5 Ιουλίου ρίχνει οριστικούς τίτλους τέλους η εκπομπή «Ελένη». 

Πηγές του Reader επιβεβαιώνουν το διαζύγιο το οποίο όπως όλα δείχνουν είναι βελούδινο.

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η πρόταση που έγινε στην Ελένη Μενεγάκη ήταν για μονοετές συμβόλαιο το οποίο υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να είναι 1+1 με διπλή option και από τις δύο πλευρές και είχε τρεις εναλλακτικές.

Η πρώτη ήταν η μετακόμιση της παρουσιάστριας στην πρωινή ζώνη, η δεύτερη η παραμονή της στη μεσημβρινή με περιεχομενικές αλλαγές ωστόσο στην εκπομπή της και η τρίτη ανάληψη εκπομπής στη βραδινή ζώνη του σταθμού.

Ωστόσο, το χάσμα στο οικονομικό σκέλος μεταξύ των δύο συμβαλλόμενων μερών φαίνεται πως ήταν αγεφύρωτο με αποτέλεσμα η Ελένη Μενεγάκη να απορρίψει τις προτάσεις που της έγιναν.

Αυτό που πλέον έρχεται ως συνέχεια του ρεπορτάζ είναι εάν άλλος τηλεοπτικός σταθμός θα προχωρήσει σε πρόταση προς την παρουσιάστρια.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ