Βρειτε μας στα Social Media

LIFESTYLE

Κονταρός: «Θα είναι τιμή για μένα να παντρέψω τη Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη»

Δημοσιεύτηκε

στις

Κονταρός Βανδή Μπισμπίκης
Διαφήμιση
Διαφήμιση

“Είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι και δεν το κρύβουν αυτό. Όταν το πάρουν απόφαση, θα δείξει ο χρόνος τι θα γίνει”.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ένα από τα πλέον δημοφιλή και πολυσυζητημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός, βγαίνοντας αμφότεροι από παλιότερους γάμους, έχουν επιλέξει τα τελευταία δύο χρόνια να ακολουθήσουν κοινή πορεία στη ζωή και δεν διστάζουν να μοιράζονται την ευτυχία τους με τον κόσμο.

Για το ενδεχόμενο ενός γάμου ανάμεσα στη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη ρωτήθηκε ο στενός τους φίλος, Μανώλης Κονταρός, σε συνέντευξή του στη Secret και τη Σάσα Σταμάτη. Ο γνωστός τραγουδιστής μάλιστα παραδέχεται πως, εάν του γίνει σχετική πρόταση, θα είναι τιμή του να παντρέψει το αγαπημένο ζευγάρι.

Είστε φίλοι µε τον Βασίλη Μπισµπίκη. Πώς ξεκίνησε αυτή η φιλία;

«Γνώριζα τη ∆έσποινα Βανδή και εκείνη µου γνώρισε τον Βασίλη. Φάγαµε µια µέρα µαζί στην «Ψαρόσκαλα» και από τότε γίναµε φίλοι µε τον Βασίλη. Έχουμε πολλές παρέες και στην Κρήτη, γιατί µε τον Βασίλη έχουµε κοινούς φίλους εκεί», απαντά χαρακτηριστικά ο Μανώλης Κονταρός.

«Ο Βασίλης είναι πολύ αληθινός, αυθόρµητος και µερακλής. Είναι καλός άνθρωπος και έξω καρδιά. Του αρέσουν τα επαναστατικά τραγούδια», σχολιάζει ο τραγουδιστής για τον καλό του φίλο.

Πιστεύεις ότι θα παντρευτούν;

«∆εν το ξέρω, ο χρόνος θα το δείξει. Είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι και δεν το κρύβουν αυτό. Όταν το πάρουν απόφαση, θα δείξει ο χρόνος τι θα γίνει. Αν µου ζητήσουν να τους παντρέψω, θα είναι τιµή για µένα», παραδέχεται ο Μανώλης Κονταρός για τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ