Βρειτε μας στα Social Media

LIFESTYLE

Διάσημα ζευγάρια Ελλήνων με μεγάλη διαφορά ηλικίας

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σταύρος Ξαρχάκος-Ηρώ Σάια

α

   Ο 77χρονος σπουδαίος μουσικοσυνθέτης και η 40χρονη ταλαντούχα τραγουδίστρια γνωρίστηκαν σε συναυλία στην Κύπρο και από τότε είναι μαζί όχι μόνο σε προσωπικό , αλλά και σε καλλιτεχνικό επίπεδο. Ο γάμος τους έγινε τον Απρίλη του 2015, ενώ η τραγουδίστρια διανύει τώρα τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει δίδυμα!

 

 

Κώστας Βουτσάς- Αλίκη Κατσαβού

α

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο το Φεβρουάριο, ενώ στις 22 Ιουλίου ήρθε στη ζωή ο γιος τους Φοίβος. Η 38χρονη ηθοποιός έχει δηλώσει ότι γοητεύτηκε από τη δυνατή προσωπικότητα, το χιούμορ και την αισιοδοξία του 85χρονου Κώστα Βουτσά.

 

 

 

 

 

 

Έλλη Κοκκίνου- Γιώργος Μπόγρης

α

Η γνωστή 45χρονη τραγουδίστρια και ο 26χρονος μπασκετμπολίστας μετρούν ήδη 6 χρόνια σχέσης. Γνωρίστηκαν το Μάρτιο του 2010 στο Ηράκλειο της Κρήτης όταν η Έλλη Κοκκίνου είχε κληθεί να τραγουδήσει για τους Έλληνες παίχτες στο πλαίσιο της έναρξης του All Star Games.

 

 

 

 

 

 

Αποστόλης Τότσικας-Ρούλα Ρέβη

α

Η γνωριμία τους έγινε σ’ ένα στούντιο και από τότε είναι αχώριστοι. Ο 33χρονος γοητευτικός πρωταγωνιστής του Μπρούσκο και η 42χρονη αγαπημένη φωτογράφος των διασήμων παντρεύτηκαν το καλοκαίρι του 2014 στην Αμερική, ενώ η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τη γέννηση των δίδυμων παιδιών τους το Σεπτέμβρη του 2015.

 

 

Αγγελική Ηλιάδη-Σάββας Γκέντσογλου

α

Η 38χρονη τραγουδίστρια και ο 25χρονος ποδοσφαιριστής ζουν ανενόχλητοι τον έρωτά τους. Παρά τις αρχικές αντιρρήσεις των γονιών του ποδοσφαιριστή για τη διαφορά ηλικίας του ζευγαριού, η Αγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντσογλου απέκτησαν τον Ιούλη του 2014 το μικρό Βασίλη. Η Αγγελική Ηλιάδη είχε ήδη ένα παιδί , τον Μπαμπίνο, από τη σχέση της με τον αδικοχαμένο Μπάμπη Λαζαρίδη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ