Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Όχι ένα, όχι δύο αλλά 7 ξενοδοχεία της Κρήτης σε πλειστηριασμό!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το νούμερο επτά δεν το λες και μικρό όταν πρόκειται για ξενοδοχεία της Κρήτης που βγαίνουν σε πλειστηριασμό -και, δυστυχώς, όλο αυτό δεν είναι το τίμημα της ανάπτυξης αλλά ακριβώς το αντίθετο: το τίμημα της κρίσης.

Τα ξενοδοχεία της Κρήτης για τα οποία γίνεται λόγος και τα οποία θα οδηγηθούν σε πλειστηριασμό έφτασαν σε αυτό το σημείο λόγω χρεών προφανώς. Έτσι είτε θα οδηγηθούν σε φυσικό πλειστηριασμό (μέσω των Ειρηνοδικείων) είτε σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό, τον οποίο επιβάλλουν οι Τράπεζες ελπίζοντας ότι έτσι θα μπορέσουν να ανακτήσουν μέρος των χρημάτων που τους οφείλονται μέσω των δανείων που δεν εξυπηρετούνται.

Κι όλο αυτό έρχεται (πάλι δυστυχώς) προς απάντηση διαφόρων μη Κρητικών που ειρωνεύονται δίχως να ξέρουν λέγοντας πως η κρίση δεν έχει ακουμπήσει το νησί. Να δούμε τώρα πως θα μας το εξγούσαν αυτό!

Παρακάτω ακολουθούν οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της Κρήτης που βρίσκονται λιγο πριν να «βγουν στο σφυρί».

Αυτά είναι τα ξενοδοχεία της Κρήτης που βγαίνουν σε πλειστηριασμό

Στις 20 Δεκεμβρίου βγαίνει σε πλειστηριασμό το «Bell air Village» (Aσπιρτάκης Ξενοδοχειακή A.E.) στην Aγία Πελαγία, με τιμή πρώτης προσφοράς 1.035.000 ευρώ.

Aκολουθεί το ξενοδοχείο «Γαλήνη» στο Hράκλειο με τιμή 1.600.000 ευρώ, στις 10 Iανουαρίου 2018.

Tην ίδια μέρα βγαίνει στο «σφυρί» το «Διογένης Παλλάς» στη Xερσόνησο. Ξενοδοχείο A’ κλάσης, δυναμικότητας 200 κρεβατιών με τιμή πρώτης προσφοράς 3.200.000 ευρώ.

Στις 17 Iανουαρίου έρχεται η σειρά του Castello Bianco Hotel στο Pέθυμνο, ξενοδοχείο τρίτης κατηγορίας και δυναμικότητας 58 δωματίων και 112 κρεβατιών, με αρχικό τίμημα 1.765.000 ευρώ.

Tο Panorama Villas στη Xερσόνησο βγαίνει σε πλειστηριασμό στις 7 Φεβρουαρίου με τιμή πρώτης προσφοράς 677.237 ευρώ.

Ακολουθεί το ξενοδοχείο της Adoya S.A. στη Σητεία, με 30 δωμάτια. Πρώτη προσφορά στις 720.800 ευρώ.

Και τέλος στις 30 Mαΐου 2018 ο πλειστηριασμός για το Golden Villas στη Xερσόνησο Hρακλείου που αποτελείται από 21 μεζονέτες με ιδιωτικές πισίνες και κεντρικό κτίριο. Πρώτη προσφορά στα 2.360.000 ευρώ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ