Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΗΤΗ

Βρίζουν και απειλούν Κρητικούς επιστήμονες που ενημερώνουν για τον κορονοϊό

Δημοσιεύτηκε

στις

επιστήμονες
Διαφήμιση
Διαφήμιση
102 Shares

Ύβρεις ακόμα και απειλές δέχονται επιστήμονες που τον τελευταίο χρόνο έχουν αναλάβει να ενημερώνουν το κοινό για την εξέλιξη της πανδημίας του κορoνοϊού στην χώρα μας.

Αρνητές του ιού, άνθρωποι που ίσως έχουν πληγεί από τα περιοριστικά μέτρα, κόσμος που έχει κουραστεί από τον εγκλεισμό αλλά και άτομα που σπεύδουν να κατακρίνουν ό,τι ακούν βάζουν πολλές φορές στο στόχαστρό τους ερευνητές, οι οποίοι τοποθετούνται δημόσια.

Το βλέπουμε στα σχόλια που αναρτώνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των ΜΜΕ που τους φιλοξενούν, ωστόσο, κάποιοι επιστήμονες λαμβάνουν σχόλια ακόμα και στα προσωπικά τους email και τους λογαριασμούς τους στο Facebook.

Η εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ» επικοινώνησε με τους καθηγητές Μανώλη Δερμιτζάκη και Νίκο Τζανάκη, οι οποίοι μιλούν για το bullying που οι ίδιοι έχουν δεχτεί τον τελευταίο χρόνο.

 

Οι αρνητές και οι καχύποπτοι

Ο καθηγητής Γενετικής στην  Ιατρική Σχολή της Γενεύης, Μανώλης Δερμιτζάκης, αναφέρει πως υπάρχουν δύο είδη αρνητικών σχολίων.

Η μία κατηγορία περιλαμβάνει τους αρνητές των επιστημόνων, οι οποίοι βλέπουν πολιτικές διαστάσεις στις τοποθετήσεις των ερευνητών και είναι απέναντί τους ακόμα και από την αρχή της πανδημίας.

Η δεύτερη κατηγορία αφορά άτομα που πιστεύουν πως όλοι οι επιστήμονες λένε τα ίδια. Για παράδειγμα, κατηγορούν τον κ. Δερμιτζάκη ότι είναι υπέρ του lockdown, ενώ ο ίδιος δεν είναι.

Πιστεύουν πως οι επιστήμονες έχουν μία κακή διάθεση ή … δεν ξέρουν τι λένε. Οι επικριτές των επιστημόνων έχουν αυξηθεί το τελευταίο διάστημα. Κάποιες φορές είναι ευγενικά αρνητικοί, άλλες είναι πολύ ακραίοι και χρησιμοποιούν ύβρεις.

Ο κ. Δερμιτζάκης θεωρεί πως ένας λιγότερο έμπειρος, νέος επιστήμονας που ζει στην Ελλάδα μπορεί και να επηρεαστεί από αυτές τις επιθέσεις, ο ίδιος, ο οποίος ζει και στην Γενεύη, δεν επηρεάζεται.

Όμως, αναφέρει πως οι αντιδράσεις έχουν τη μορφή bullying αφού δεν επιτρέπουν σε κάποιον να μιλήσει ελεύθερα.

Έχει δεχτεί ακόμα και απειλητικά μηνύματα στο email του και το messenger, ενώ τον περασμένο Οκτώβριο, όταν βρέθηκε στην Αθήνα, προτιμούσε να βρίσκεται σε χώρους με κόσμο, όχι απομονωμένους.

Ο λόγος ήταν ότι εκείνο το διάστημα είχε τοποθετηθεί σε θέματα που αφορούσαν στην Εκκλησία και είχε δεχτεί υβριστικά μηνύματα και απειλές από ορισμένους φανατικούς. Ωστόσο, κανείς συνάδελφός του που ζει μόνιμα στην Ελλάδα δεν έχει δεχτεί επίθεση στο δρόμο.

Διαπιστώνει πως τα περισσότερα αρνητικά σχόλια εμφανίστηκαν μετά το καλοκαίρι, επειδή αυξήθηκαν τα κρούσματα, χειροτέρευσε η επιδημιολογική εικόνα της χώρας μας και ο κόσμος βρήκε μία διέξοδο να διοχετεύσει τον θυμό και την απογοήτευσή του.

Ο κ. Δερμιτζάκης αποφάσισε να μπλοκάρει τα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις του όποιων δεν είναι φίλοι του στο Facebook. Η σύζυγός του βλέπει όσα ακραία γράφονται κάτω από δηλώσεις του στα ΜΜΕ αλλά, όπως λέει, δεν τον αγγίζουν.

Επέλεξε να έχει δημόσιο λόγο και ενώ κάποια στιγμή σκέφτηκε να μείνει εκτός, αποφάσισε να μην το κάνει. Έχει να πει πράγματα και θεωρεί πως είναι ανάγκη να θέτει ζητήματα προς συζήτηση. Για παράδειγμα, είναι ανάγκη, θεωρεί, η επιτροπή των ειδικών να σκεφτεί κάποια επιπλέον πράγματα, να είναι πιο προσεκτική

 

Νίκος Τζανάκης: «Καταλαβαίνω τον κόσμο»

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας, διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ, Νίκος Τζανάκης, αναφέρει πως «καταλαβαίνω τον κόσμο, την ψυχολογία του λόγω του εγκλεισμού, της απώλειας της δουλειάς τους, την οικονομική δυσπραγία που έχει».

Υπάρχουν, όπως λέει, κάποια υβριστικά σχόλια, απέναντι στα οποία δείχνει κατανόηση καθώς υπάρχουν άνθρωποι που ενδεχομένως έχουν πληγεί από τα μέτρα, για τα οποία δεν ευθύνεται, φυσικά, εκείνος. Επιλέγει να μην έρθει σε διάλογο μαζί τους, όμως, συμπαρίσταται στην δυσκολία που περνάει ο κόσμος.

Δεν έχει δεχτεί απειλές, υπάρχουν σχόλια από άτομα που εκφράζουν αντίθετη άποψη από τον ίδιο, χωρίς, όμως, να την τεκμηριώνουν επιστημονικά, αλλά και ύβρεις.

«Ο μόνος τρόπος να πάρουμε τη ζωή μας πίσω είναι να εμβολιαστούμε χωρίς δισταγμό και να λαμβάνουμε ατομικά μέτρα προστασίας», τονίζει.

Όπως λέει χαρακτηριστικά, και ο ίδιος θα ήθελε να μην υπάρχει πανδημία και να μην είχαμε λάβει οριζόντια μέτρα που έχουν πλήξει οικονομικά μεγάλη μερίδα του κόσμου.

Τονίζει πως τα μέτρα, ειδικά από τα μέσα του δεύτερου κύματος και μετά, έχουν χάσει την αποτελεσματικότητά τους, γεγονός που επιδεινώθηκε μετά από τον Ιανουάριο. Ένας παράγοντας που έπαιξε ρόλο είναι ότι η βρετανική μετάλλαξη μεταδίδει πολύ πιο γρήγορα τον ιό. Παράλληλα, ο κόσμος κουράστηκε, προσπαθεί να τα υποσκάψει και ο κ. Τζανάκης θεωρεί πως πρέπει να βρεθεί ένα μείγμα μέτρων που δε θα διαταράσσουν τόσο πολύ την οικονομική και κοινωνική ζωή των ανθρώπων.

επιστήμονες
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση SYNKA
Διαφήμιση Cretanphysis Face Cream
Σχολίασε το άρθρο
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση SYNKA
Διαφήμιση Cretanphysis Face Cream

ΣΧΟΛΙΑ:

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

ΚΡΗΤΗ

Σαν το φαγητό της Κρήτης… δεν έχει και η Daily Telegraph συμφωνεί

Δημοσιεύτηκε

στις

τουρισμος καλοκαιρινος προορισμος

Ιδιαίτερη αναφορά στην Κρήτη κάνει η Daily Telegraph που προτείνει 15 ελληνικά νησιά για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές, με τον συντάκτη του άρθρου να σημειώνει ότι «οι διακοπές στα ελληνικά νησιά μοιάζουν με τονωτικό μετά από έναν μακρύ χειμώνα.

Ποιος θα μπορούσε να απορρίψει μία ή δύο ασφαλείς εβδομάδες ήλιου και νόστιμου φαγητού που σερβίρεται σε παραθαλάσσια ταβερνάκια;»

«Πρωταθλήτρια στη γαστρονομία η Κρήτη»

«Πρωταθλήτρια» Ελλάδος στη γαστρονομία είναι η Κρήτη και ακολουθούν τα Κουφονήσια, που κερδίζουν την εθνική πρωτιά για τη γαλήνη και την ηρεμία που εκπέμπουν.

Καλύτερο νησί για παραλίες ανακηρύσσεται η Ζάκυνθος, η οποία εντυπωσιάζει με το μοναδικό ναυάγιο. Ως καλύτερος οικογενειακός προορισμός με την ατμοσφαιρική παλιά πόλη της ορίζεται η Κέρκυρα. Ακολουθεί ένα μη κατοικήσιμο νησί ως το κορυφαίο όλων για την πλούσια ιστορία του, που είναι η Δήλος. Δίπλα στη Δήλο κάνει την εμφάνισή της η Μύκονος για τα καλαίσθητα ξενοδοχεία της.. Η Τήνος δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα ως το νησί με τα πιο διαφορετικά και «εξωγήινα» τοπία σε όλη την Ελλάδα. Η Άνδρος, για ακόμη μία φορά, κερδίζει τις εντυπώσεις ως παράδεισος για τον περιπατητικό τουρισμό. Σύμφωνα με τo άρθρο, η Σύμη προσφέρεται για τα ζευγάρια και η Σκύρος για υγιή νου.

Η Κάρπαθος ξεχωρίζει για τη μοναδική παράδοσή της, η Σαντορίνη για την ασύγκριτη θέα της, η Ρόδος για τη νυχτερινή ζωή που προσφέρει σε αφθονία και η Λευκάδα για τα θαλάσσια σπορ της. Στη λίστα υπάρχει και η Σκόπελος, η οποία αποσπά διπλή διάκριση για τις βίλες και τα αξιοθαύμαστα μοναστήρια της. «Το συναισθηματικό δέσιμο με το Mamma Mia και οι ποιοτικές επιλογές της Σκοπέλου για ασφαλή διαμονή είναι ακριβώς τα συστατικά για ιδανικές διακοπές που επιζητά ο σύγχρονος ταξιδιώτης, μακριά από τον συνωστισμό και την τυποποίηση», εξηγεί, σε σχετική ανακοίνωση, η πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Σκοπέλου, Ιωάννα Ευσταθίου.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: pavloskapoglou

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

τουρισμος καλοκαιρινος προορισμος
συνεχεια αναγνωσης

ΚΡΗΤΗ

Ένα τραγούδι πραγματικός ΥΜΝΟΣ για την «ξελογιάστρα» Γαύδο!

Δημοσιεύτηκε

στις

Γαύδος
5 Shares

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Κλέλια Ρένεση, επισκέφθηκε την Γαύδο και προστέθηκε άθελά της σε όλους όσοι έχουν μαγευτεί από το μικρό αυτό νησί που στέκει στο νότιο Κρητικό πέλαγος.

Όπως αναφέρει η ίδια «πριν από λίγα καλοκαίρια , μπήκα σ’ ένα καράβι κ βγήκα σ΄ ένα μαγικό νησί. Θα καθόμουν μία βδομάδα, αλλά το νησί είχε άλλη γνώμη, και μαζεύτηκα μετά από ενάμιση μήνα. Με συνοδοιπόρους ένα ζευγάρι σαγιονάρες, ένα παρεό και το σκυλί μου, έλιωσα κάθε κόμπο, κάθε φόβο και κάθε αμφιβολία.

Το νησί μου χάρισε απλόχερα όλη την γνώση , όλη την ομορφιά κ την χάρη του. Μου χάρισε φίλους, μου χάρισε ήλιους και την μεγαλύτερη αγάπη που γνώρισα ποτέ . Φεύγοντας ήξερα ότι πρέπει να επιστρέψω και να του “επιστρέψω”.. ένα στιχάκι που σκαρφίστηκα κάτω απ τον κέδρο που με φιλοξενούσε έγινε γρήγορα τραγούδι, και με την βοήθεια του υπέροχου φίλου Νίκου Στρατάκη βρήκε φωνή και χάρη. 

Μεγάλη ευγνωμοσύνη στους- Νίκο Στρατάκη για όλα τα όμορφα που έπραξε για να βγεί αυτό το τραγούδι Γιώργο Σαλούστρο για την μαγική ασκομαντούρα  κ τον Χρήστο Βεντούρα , για τις ηχογραφήσεις στην Αθήνα .Το Astra Studio και τον Κώστα Μαρκάκη για τις ηχογραφήσεις στην Κρήτη κ για την υπέροχη Μίξη τον Αλέκο Κυράνη για την σκηνοθεσία κ την μαγική ατμόσφαιρα του βίντεοκλιπ τον Μάνο Βυνιχάκη για τα υπέροχα πλάνα της Γαύδου τον Γιώργο Κοντοχριστοφή για τα υπέροχα πλάνα του Νίκου Στρατάκη

Τέλος , το μεγαλύτερο ευχαριστώ στην μάνα γη, που έπλασε την Γαύδο, και μπόρεσα να βουλιάξω τα πόδια μου μέσα την άμμο της κ στην καρδιά της.

Κάτω τα χέρια απο το παραδεισένιο νησί, κάτω τα χέρια από τους παρθένους παραδείσους του τόπου μας. Είναι ό,τι μας έχει απομείνει από την αιωνιότητα.»

ΓΑΥΔΟΣ|GAYDOS – Νίκος Στρατάκης / Κλέλια Ρένεση

ΜΟΥΣΙΚΗ – ΣΤΙΧΟΙ – ΚΛΕΛΙΑ ΡΕΝΕΣΗ
ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ – ΚΛΕΛΙΑ ΡΕΝΕΣΗ- ΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ
ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ- ΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ
ΜΙΞΗ- ΜΑΣΤΕΡ – ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΑΚΗΣ ( Astra Studio)
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΛΕΛΙΑ ΡΕΝΕΣΗ
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΑΛΕΚΟΣ ΚΥΡΑΝΗΣ

Γαύδος
συνεχεια αναγνωσης

ΡΕΘΥΜΝΟ

«Φλερτάρει» με το «βαθύ κόκκινο» ολόκληρη η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου

Δημοσιεύτηκε

στις

Χαρδαλιάς

Αλλάζει ο επιδημιολογικός χάρτης της Κρήτης, καθώς προς το «βαθύ κόκκινο» φαίνεται να οδεύουν κι άλλες περιοχές του νησιού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα όσα εισηγούνται οι ειδικοί και μεταφέρει το neakriti, με το «βαθύ κόκκινο» «φλερτάρει» ολόκληρη η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου και ο Δήμος Κισσάμου.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι ειδικοί εισηγούνται να μπουν στο επίπεδο «βαθύ κόκκινο» ακόμη δύο Δήμοι της Περιφερειακής Ενότητας – και συγκεκριμένα, της ενδοχώρας – του Ηρακλείου.

Σε επίπεδο Ελλάδας, προς το «βαθύ κόκκινο» οδεύουν οι Περιφερειακές Ενότητες Καβάλας, Αργολίδας και Φθιώτιδας.

Τις σχετικές ανακοινώσεις αναμένεται να πραγματοποιήσει – εκτός απροόπτου – ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Υπενθυμίζεται ότι – σε επίπεδο Κρήτης – στο «βαθύ κόκκινο» βρίσκονται ήδη:

Ο Δήμος Χανίων
Ο Δήμος Ρεθύμνου
Ο Δήμος Φαιστού και
Ο Δήμος Ανωγείων

Χαρδαλιάς
συνεχεια αναγνωσης

ΡΕΘΥΜΝΟ

Καυστικός ο Γιώργης Μαρινάκης: «Στο Ρέθυμνο είμαστε σε βαθύ ύπνο, όχι σε βαθύ κόκκινο»

Δημοσιεύτηκε

στις

Μαρινάκης Γιώργης
39 Shares

Ιδιαίτερα καυστικός και χωρίς να ωραιοποιήσει την κατάσταση που επικρατεί στο Ρέθυμνο με τον κορονοϊό ο δήμαρχος Γιώργης Μαρινάκης έκρουσε «καμπανάκι» για όσους εξακολουθούν να μην τηρούν τα μέτρα.

Με τη φράση είμαστε «είμαστε σε βαθύ ύπνο και όχι σε βαθύ κόκκινο» ο κ. Μαρινάκης έδωσε παραστατικά την κατάσταση που επικρατεί στο Ρέθυμνο και γενικότερα στην κοινωνία, με μέτρα που εξαγγέλλονται και δεν τηρούνται.

«Καλύτερα να είχαμε μέτρα που θα μπορούσαν να εφαρμοστούν παρά να εξαγγέλλονται μέτρα, να βάζουμε τον πήχη ψηλά και να περνάμε από κάτω. Δυστυχώς, κακά τα ψέματα τα μέτρα δεν τηρούνται. Καταλαβαίνω την κόπωση του κόσμου όμως όλοι αυτοί που δεν τηρούν τα μέτρα και νιώθουν άτρωτοι θα πρέπει να σκεφτούν και τους διπλανούς τους που είναι ευάλωτοι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρινάκης.

Ο δήμαρχος Ρεθύμνου παράλληλα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο ότι καθημερινά η χώρα χάνει ένα μικρό χωριό από τον ιό και κάποιοι εξακολουθούν να κάνουν πως δεν βλέπουν προσθέτοντας πως «πλέον στις εντατικές μονάδες είναι ασθενείς με μέσο όρο ηλικίας τα 44 έτη».

Ο δήμαρχος Ρεθύμνου όμως, άσκησε και κριτική στο σχεδιασμό που έχει γίνει για τους εμβολιασμούς στο νομό Ρεθύμνου λέγοντας πως εκεί οφείλονται οι μικροί αριθμοί εμβολιασμένων πολιτών στο νομό.

«Δυστυχώς έγινε κακός σχεδιασμός. Δεν δημιουργήθηκαν εμβολιαστικά κέντρα στην ενδοχώρα όπου υπάρχει μεγάλος αριθμός ηλικιωμένων πολιτών. Έτσι υπάρχει μία απροθυμία και μία αδυναμία από πολλούς πολίτες να πάνε να κάνουν το εμβόλιο. Και στο θέμα των εμβολιασμών άφησαν τους δήμους εκτός. Δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να μας ρωτήσουν πως θα καταφέρουμε να κινητοποιήσουμε την κοινωνία. Εμείς ξέρουμε καλύτερα τις ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση του δημάρχου επισημαίνοντας πως το ίδιο συμβαίνει και με την ενημέρωση που έχουν για τα κρούσματα σε κάθε δήμο. Όπως είπε, λαμβάνουν μία φορά την εβδομάδα έναν αριθμό κρουσμάτων για το δήμο χωρίς κανένα άλλο στοιχείο.

Πηγή: creta24

Μαρινάκης Γιώργης
συνεχεια αναγνωσης

XANIA

Μεθυσμένη Σουηδέζα τα έκανε… γυαλιά-καρφιά σε ξενοδοχείο

Δημοσιεύτηκε

στις

μεθυσμένη
24 Shares

Μία γυναίκα από την Σουηδία, η οποία έχει έρθει εδώ και λίγο καιρό μαζί με άλλους ομοεθνείς της, όλοι τους εργαζόμενοι σε επιχείρηση στα Χανιά, τα έκανε… λαμπόγυαλο στο ξενοδοχείο που διαμένουν.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τρίτης, με την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ να σπεύδουν στο σημείο, όπου βρήκαν την γυναίκα να κάθεται στο πεζοδρόμιο έξω από το ξενοδοχείο, τραυματισμένη από τα σπασμένα γυαλιά και να φωνάζει!

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα parakritika, η συγκεκριμένη έχει επαναλάβει στο παρελθόν κάτι ανάλογο, έχοντας καταναλώσει και πάλι ποσότητα αλκοόλ.

Επίσης, για μέτρα προστασίας από πλευράς της… ούτε λόγος, με τους ΕΚΑΒίτες να δυσανασχετούν, καθώς δεν ήθελε να φορέσει καν μάσκα για να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο…

μεθυσμένη
συνεχεια αναγνωσης

ΚΡΗΤΗ

Πέθανε 3 μήνες μετά τον αδερφό του – Πέντε οι νεκροί στην Κρήτη μέσα σε 24 ώρες

Δημοσιεύτηκε

στις

κορονοϊός
20 Shares

Δεν έχουν τέλος οι οικογενειακές τραγωδίες και στην Κρήτη “πίσω” από την πανδημία του κορονοϊού.

Την τελευταία του πνοή, από επιπλοκές που του προκάλεσε ο θανατηφόρος ιός άφησε στο Ηράκλειο ο αδερφός γνωστού χρυσοχόου της πόλης, που, σύμφωνα με το cretalive.gr, είχε επίσης “φύγει” χτυπημένος από κορονοϊό στις αρχές Φεβρουαρίου. Η διπλή οδύνη για την οικογένεια έχει προκαλέσει αίσθηση στην τοπική κοινωνία!

Ο θάνατος αυτός έρχεται να μεγαλώσει την μακάβρια λίστα των θυμάτων του κορονοϊού στην Κρήτη, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο μέσα στο τελευταίο 24ωρο, πέντε ήταν οι ασθενείς που κατέληξαν σε νοσοκομεία του νησιού. Από αυτούς οι τέσσερις στα Χανιά, μεταξύ των οποίων και μια γυναίκα.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Τρίτης ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 126 νέα κρούσματα του ιού στην Κρήτη από τα οποία στην ΠΕ Ηρακλείου 71 νέες μολύνσεις, στη ΠΕ Λασιθίου 5 κρούσματα, στην ΠΕ Ρεθύμνου είχαμε 20 και τέλος στην ΠΕ Χανίων ανακοινώθηκαν 30 νέα περιστατικά.

Παράλληλα ανακοινώθηκε εκρηκτική αύξηση του ιικού φορτίου στα λύματα σε περιοχές της Κρήτης. Ειδικότερα, σύμφωνα με την έκθεση του εθνικού δικτύου επιδημιολογίας λυμάτων του ΕΟΔΥ είχαμε αύξηση κατά 360% στο ιικό φορτίο στον Άγιο Νικόλαο και στο Ρέθυμνο κατά 120%.

κορονοϊός
συνεχεια αναγνωσης
Διαφήμιση
Διαφήμιση SYNKA

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap