Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Ο πιο εντυπωσιακός ποδηλατικός αγώνας της Κρήτης! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Μας χωρίζουν ακριβώς 4 μήνες από την εκκίνηση του 2ου Ποδηλατικού Γύρου της Κρήτης The Tour of Crete – Cyclosportive 2017… Στις 15 Μαΐου πολλοί Έλληνες και ξένοι ποδηλάτες κάθε επιπέδου θα λάβουν θέση στην αφετηρία και γεμάτοι ενέργεια θα ριχτούν σε έναν μη ανταγωνιστικό αγώνα, ξεχωριστό σε σύγκριση με κάθε άλλο! Θα ανέβουν στα ποδήλατά τους και για ημέρες θα ζήσουν μία οδύσσεια απόστασης, γεωγραφικού αναγλύφου, κλίματος και φυσικά αυθεντικής κρητικής κουλτούρας!

Ήμι-επαγγελματίες ποδηλάτες που βρήκαν την απόλυτη ευκαιρία προπόνησης αντοχής, τοπικοί ερασιτέχνες πρωταθλητές, λάτρεις της ποδηλασίας που αναζητούν τις παρεΐστικες βόλτες αντοχής, αλλά και νεότεροι αναβάτες οι οποίοι αποδέχονται την πρόκληση, θα ανακαλύψουν από κοινού την μαγευτική Κρήτη! Καλύπτοντας την απόσταση του αγώνα από χωριό σε χωριό, θα απολαύσουν την Άνοιξη στο μεγαλείο της και όπως και στη πρώτη διοργάνωση θα τερματίσουν γεμάτοι από αισθήσεις και όμορφες αναμνήσεις που θα μεταφέρουν σε όλους τους εν δυνάμει μελλοντικούς συμμετέχοντες…

Η διοργάνωση Tour of Crete Cyclosportive αυτή τη χρονιά θα αποτελείται από 6 στάδια, κατά την διάρκεια των οποίων όλοι οι ποδηλάτες θα επισκεφτούν εντυπωσιακά φαράγγια του νησιού, θα ανέβουν κάποια από τα πιο επιβλητικά βουνά και θα διασχίσουν αλλεπάλληλες κοιλάδες. Όλα τα παραπάνω τοπία είναι βέβαιο πως θα ανταμείψουν κάθε τους κόπο και θα ικανοποιήσουν τις προσδοκίες ακόμη και των πιο απαιτητικών συμμετεχόντων!

Δείτε το εκπληκτικό promo-video της διοργάνωσης και εντυπωσιαστείτε από την προσπάθεια και τις μοναδικές εικόνες!

Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap