Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Τα περίεργα πλάσματα που εμφανίστηκαν σε σπίτι στην Κρήτη | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια όχι και τόσο ευχάριστη “παρέα” απέκτησε ένας Χανιώτης από περίεργα πλάσματα που τουλάχιστον στα Χανιά δεν είναι τόσο συνηθισμένη η εμφάνισή τους.
Τα ζωύφια εμφανίστηκαν στην οικία του, σε περιοχή της Δ.Ε. Ελ. Βενιζέλου στα Χανιά. Είναι περίπου 3-4 εκατοστά και έχουν μια μικρή ουρά.
Μάλιστα όπως είπε στο Flashnews.gr τα ζωύφια αυτά έκαναν την εμφάνισή τους τις τελευταίες δυο ημέρες και ήταν περίπου 50 στον αριθμό και εικάζει ότι ίσως προήλθαν μέσα από τον υπόνομο.

Ο ίδιος δεν είχε ξαναδεί τέτοιο ζωύφιο και όπως ήταν λογικό δε χάρηκε γι’ αυτόν τον απρόσκλητο και όχι και τόσο χαριτωμένο “επισκέπτη” στο σπίτι του.

Πάντως για το πλάσμα αυτό που όντως δεν είναι συνηθισμένο, υπάρχουν δημοσιεύματα σε ξένα μέσα ενημέρωσης τα οποία επίσης κάνουν λόγο για περίεργα πλάσματα.
Σε ένα από αυτά πάντως μια εντομολόγος απαντά ότι πρόκειται για “Rat-tailed maggot”. Το συγκεκριμένο ζωύφιο ζει σε στάσιμα νερά, αντέχει τη ρύπανση και μπορεί να ζήσει σε λύματα και δεξαμενές, κάτι που ενισχύει την υπόθεση του Χανιώτη, ότι προήλθε από τον υπόνομό του.
Δείτε το ίδιο ζωύφιο στο Σαουθάμπτον

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ