Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Τα επίσημα στοιχεία με τους νεκρούς στην άσφαλτο της Κρήτης συγκλονίζουν!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δραματικές είναι οι διαστάσεις της «μάστιγας» των τροχαίων δυστυχημάτων στην Κρήτη με τα στοιχεία να αποτελούν αδιάψευστο «μάρτυρα» της τραγωδίας που συντελείται σχεδόν καθημερινά στους δρόμους του νησιού…

Με το σημερινό τροχαίο στο δρόμο Ηρακλείου – Μοιρών, με θύμα έναν ηλικιωμένο άνδρα, ο αριθμός των θυμάτων της ασφάλτου, από την αρχή του χρόνου έως σήμερα, αυξήθηκε δραματικά,σε επίπεδο Κρήτης, φθάνοντας τους … 46 νεκρούς!

Με βάση  μάλιστα, τα στοιχεία του προέδρου της ΕΣΥ.ΠΡ.Ο.ΤΑ, Γιάννη Λιονάκη, έχει τη δική του αξία το γεγονός ότι σε πέντε περιπτώσεις, τα θύματα βρέθηκαν έξω από το αυτοκίνητο που εξετράπη της πορείας του!

Συγκλονίζουν τα στοιχεία 

Με βάση τα ίδια στοιχεία, 31 από τα θύματα ήταν οδηγοί, 10 επιβάτες και 5 πεζοί.

Ως η  πιο «θανατηφόρα» μέρα αναδείχθηκε η Τετάρτη ενώ 30 από τα θύματα έχασαν τη ζωή τους στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, 10 εντός πόλης (!) και 6 στον ΒΟΑΚ.

Η πιο «δύσκολη» κι επικίνδυνη ώρα της μέρας, όπως φαίνεται, είναι από τις 13.00 έως τις 17.00  ενώ 36 από τα θύματα ήταν άνδρες και 10 γυναίκες.

Οι περισσότεροι νεκροί ήταν άνω των 55 ετών ενώ και οι ηλικιακές ομάδες 18-25 «έδωσαν» 11 θανάτους. Παράλληλα, στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι είχαμε και 2 νεκρούς κάτω των 17 ετών!

Στα περισσότερα θανατηφόρα ενεπλάκησαν αυτοκίνητα και σε 13 με δίκυκλα ενώ είχαμε 26 εκτροπές, 14 συγκρούσεις και 9 παρασύρσεις πεζών…

Από 7 θανατηφόρα είχαμε τον φετινό Μάρτιο και Οκτώβριο.

Οι νεκροί στο Ηράκλειο

Σε ό,τι αφορά τώρα στα στοιχεία για τα τροχαία στο ν. Ηρακλείου που αναδεικνύεται … «πρωταγωνιστής» στα θανατηφόρα περιστατικά, 16 οδηγοί έχασαν τη ζωή τους από τους συνολικά 27 νεκρούς σε επίπεδο νομού μέχρι και σήμερα, ενώ 3 ήταν πεζοί.

Από αυτούς οι 19 ήταν άνδρες και οι 8 γυναίκες.

Η ηλικία με τα περισσότερα θύματα από 17-25 ετών αλλά και 9 νεκροί άνω των 55 ετών.

Η χειρότερη μέρα η Τετάρτη όπως και στην υπόλοιπη Κρήτη ενώ στο επαρχιακό δίκτυο είχαμε κι εδώ τους περισσότερους νεκρούς με 17 άτομα, 6 στην πόλη και 4 στον ΒΟΑΚ.

Από τους 27 οι 18 ήταν με αυτοκίνητο, και μόλις 5 με δίκυκλο ενώ καταγράφηκαν 15 εκτροπές, 9 συγκρούσεις και 3 παρασύρσεις…

Ο χειρότερος μήνας, έως τώρα ήταν ο Μάρτιος με 5 θανατηφόρα τροχαία…

Πηγή: cretalive.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ