Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

30% περισσότερους Ρώσους τουρίστες θα δεχθεί η Κρήτη φέτος

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένας μικρός χαμός φαίνεται ότι ήδη γίνεται με τις προκρατήσεις των Ρώσων τουριστών για διακοπές στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Κρήτη, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που παρουσιάζουν οι tour operatos.

Η Moyzenidis Travel κάνει λόγο για 25% περισσότερες από πέρσι ενώ αναμένεται εκτόξευση μετά την περίοδο των Χριστουγέννων. Τα στοιχεία δείχνουν πως η Ελλάδα είναι μέσα στους 3 top προορισμούς των Ρώσων για το καλοκαίρι του 2018.

Είναι βέβαια λογικό οι Ρώσοι να προτιμούν τις προκρατήσεις αφού αυτό τους μειώνει το κόστος κατά 30% – αυτή είναι η έκπτωση που τους κάνει η Coral Travel ενώ πολύ κοντά κυμαίνεται και η NTK Intourist.

Καλώς ήρθε το ρούβλι

Τα πολύ καλά νέα τώρα έρχονται από την TUI Ρωσίας που σκοπεύει να τριπλασιάσει (!) τον αριθμό τουριστών που φθάνουν στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Κρήτη σε σχέση με το 2017. Αντίστοιχα η ANEX Tour διπλασίασε την προσφορά στην Ελλάδα για το καλοκαίρι του 2018, από 250 σε 500 ξενοδοχεία, με έμφαση στην Κρήτη και τη Ρόδ ενώ η Mouzenidis Travel θα καθορίσει την αύξηση της προσφοράς της στην Ελλάδα μετά τα πρώτα αποτελέσματα από τις προκρατήσεις

Όπως όλα δείχνουν, σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή, κ. Αλέξανδρο Τσαντεκίδη της τελευταίας, έχει προγραμματιστεί αύξηση 30-40% σε σχέση με πέρυσι. Μεγαλύτερη έμφαση από πέρυσι θα δοθεί στη Χαλκιδική, την Κρήτη, την Κέρκυρα και την Αθήνα. Θα διεξάγει πτήσεις από το Nizhny Novgorod, Krasnodar, Voronezh και Rostov-on-Don προς την Κέρκυρα, ενώ ο αριθμός των θέσεων θα αυξηθεί από 140 σε 180 για όλες σχεδόν τις περιοχές.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ