Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση xalkiadakis

Δημοσιεύτηκε

στις

151 Shares

Πολλές φορές δεν συνειδητοποιούμε πόσο σημαντικές είναι όλες οι αισθήσεις μας για την βίωση κάποιας εμπειρίας. Έχουμε επίσης συνηθίσει να δίνουμε περισσότερη σημασία στην όραση κι όχι τόσο και στην ακοή όταν βλέπουμε κάποιο βίντεο. Ήρθαν και τα drone τα τελευταία χρόνια κι απολαμβάνουμε τα τοπία μας, φυσικά και ανθρωπογενή… με άλλο μάτι!

Έλα όμως που σας έχουμε και σας παρουσιάζουμε μια ΒΙΝΤΕΑΡΑ που μας έκανε να ανατριχιάσουμε εδώ στο Daynight.gr!

Τα τοπία είναι μαγευτικά, μας συμπαρασύρουν όμως ακόμα πιο ευχάριστα και οι… ήχοι του βίντεο! Από τις κρητικές μελωδίες του Ερωτόκριτου μέχρι τους φυσικούς ήχους του βίντεο, σε βάζουν ακόμα πιο μέσα σε όσα βλέπεις! Οι καλά επιμελημένοι ήχοι σου δίνουν μια πληρέστερη εμπειρία του τι σημαίνει να είσαι στο Ρέθυμνο και την Κρήτη!

Θαυμάσαμε από την πόλη μέχρι το Αρκάδι, από την χλωρίδα και την πανίδα, μέχρι τους χορούς, τα τοπία της ενδοχώρας, την εμβληματική Φορτέτζα και το ενετικό λιμάνι με τον αιγυπτιακό φάρο και τόσα ακόμα άλλα τοπία με βουνό και θάλασσα!

Όλα τα έχει το Ρέθυμνο κι η Κρήτη, όλα και σε αυτό βίντεο! Εννοείται ότι δεν μπορεί κάποιος να τα συμπεριλάβει κυριολεκτικά τα πάντα σε ένα βίντεο, όμως το ταξίδι αυτό με τη θέαση τόσο όμορφων εικόνων και ήχων, σίγουρα σε αφήνει με ένα χαμόγελο και μια νοσταλγία, είτε είσαι, είτε δεν είσαι στο Ρέθυμνο, γιατί σίγουρα ξυπνούν μέσα σου κάποιες αναφορές που σου θυμίζουν πόσο λατρεμένος είναι αυτός ο τόπος!

Tο Κρητικό πανήγυρι που δεν πρέπει να χάσεις!

Ρέθυμνο
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap