Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου δίπλα στις γυναίκες: Έρχεται η κινητή Μονάδα Μαστογραφίας

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Οκτώβριος είναι μήνας αφιερωμένος στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού και το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου, βρίσκεται δίπλα στις γυναίκες και τις καλεί να συμμετάσχουν στην εκστρατεία πρόληψης της Περιφέρειας Κρήτης «ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ».
Το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου, με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των γυναικών της Κρήτης για τον καρκίνο του μαστού και την πρόληψή του, καλεί τον γυναικείο πληθυσμό να υποβληθούν σε δωρεάν προληπτικό έλεγχο, που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης από την μονάδα του Κινητού Μαστογράφου της Περιφέρειας, σε γυναίκες της πόλης μας, που είτε δεν έχουν ασφαλιστική κάλυψη, είτε αντιμετωπίζουν δυσκολία πρόσβασης στον απαιτούμενο έλεγχο λόγω οικονομικών δυσχερειών.

Η κινητή Μονάδα Μαστογραφίας της Περιφέρειας Κρήτης θα βρεθεί σε όλα τα Εργατικά Κέντρα της Κρήτης και συγκεκριμένα θα βρίσκεται στο Εργατικό Κέντρο ΡΕΘΥΜΝΟΥ, στις 17, 18 και 21 Οκτωβρίου, στις 9:15 πμ.
Για ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο επικοινωνίας 28310 – 22332 ΚΑΙ 28310 53332.

Προϋποθέσεις: Ηλικίας 40-75 ετών
Κατά προτεραιότητα γυναίκες που έως τώρα δεν έχουν υποβληθεί ποτέ σε Μαστογραφικό έλεγχο όπως και οι ανασφάλιστες γυναίκες

Αποκλείονται οι γυναίκες
α) που έχουν κάνει ολική μαστεκτομή
β) μαστεκτομή πριν την πάροδο δέκα ετών
γ) Γυναίκες που έχουν ελεγχθεί με μαστογραφία σε χρονικό διάστημα μικρότερο του ενός έτους. Να μην έχουν ιστορικό βιοψίας ή αισθητικής επέμβασης στον μαστό.

Με την αρωγή της Περιφέρειας Κρήτης, σε μία πράξη αγάπης συνεχίζεται το ταξίδι που στόχο έχει να φωτίσει και να δημιουργήσει σωστές πεποιθήσεις για την πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού.

Η προσφορά της περιφέρειας Κρήτης και την οποία ευχαριστούμε, αποκτά μεγαλύτερη αξία σε μια περίοδο που η κυβερνητική πολιτική στοχεύει στην πλήρη εμπορευματοποίηση του αγαθού της ΥΓΕΙΑΣ και μειώνει συνεχώς τις δημόσιες δαπάνες για την περίθαλψη του λαού.

Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ