Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Συγκινητική η ανταπόκριση της κοινότητας στη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς

Δημοσιεύτηκε

στις

ρεθυμνο
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το  Πανεπιστήμιο Κρήτης, από τις 11 έως και τις 19 Σεπτεμβρίου 2023, σε μια προσπάθεια συμπαράστασης και υλικής υποστήριξης των πλημμυροπαθών της Περιφέρειας Θεσσαλίας, κάλεσε όσους το επιθυμούν, να συγκεντρώσουν είδη πρώτης ανάγκης.

 

Η ανταπόκριση στην ανακοίνωσή μας ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας που δείχνει την ευαισθητοποίηση της πανεπιστημιακής κοινότητας και της τοπικής κοινωνίας.

Η προσπάθεια αυτή δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την ενεργή συμμετοχή των φοιτητών μας, του διδακτικού, του διοικητικού και λοιπού προσωπικού του Ιδρύματος μας, οι οποίοι ανέβαλαν τις υποχρεώσεις τους και εργάστηκαν όλες αυτές τις ημέρες με ιδιαίτερο ζήλο για τη συγκέντρωση και τη συσκευασία των ειδών πρώτης ανάγκης.

Ευχαριστούμε θερμά τη Λέσχη Προσωπικού του Ομίλου της ΔΕΗ για την προθυμία που έδειξαν στο κάλεσμα μας καθώς και τους φοιτητές, καθηγητές, προσωπικό αλλά και τους ιδιώτες που έσπευσαν να υποστηρίξουν την αναφερόμενη προσπάθεια.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά τα Περιφερειακά Τμήματα Ρεθύμνου και Ηρακλείου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού καθώς και την Ομάδα Εθελοντών του Δήμου Ρεθύμνου (ΡΕΘελοντώ) που ανέλαβαν την προώθηση των ειδών πρώτης ανάγκης στις πληγείσες περιοχές στην Περιφέρεια της Θεσσαλίας.

Πηγή: rethemnosnews

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ