Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ρεθύμνου ολοκλήρωσε με επιτυχία ένα… διαφορετικό τουρνουά! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

ΣΔΥΡ
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά από ένα οργανωτικό Μαραθώνιο, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ρεθύμνου πέρασε τη γραμμή του τερματισμού για το 1Ο ΣΔΥΡ Challenge Cup 2020 που πραγματοποιήθηκε στο Ρέθυμνο.

Έπειτα από 15 αγώνες με τους δρομείς του συλλόγου κατάφερε να αναδειχτεί Κυπελλούχος ο Νεκτάριος Οικονομάκης τερματίζοντας μπροστά από το Δημήτρη Λαχνιδάκη κατά 5” με χρόνο 40’:25” στην τελική κούρσα των 10 χιλιάδων μέτρων.

Η χαρά μεγάλη όχι μόνο για τους νικητές αλλά και για όλους τους συμμετέχοντες αφού κατάφεραν να γεμίσουν με «ταχύτητα» το καλοκαίρι τους εξ αιτίας της έμπνευσης των διοικούντων του Συλλόγου να διοργανώσουν ένα τουρνουά που  «πατούσε» πάνω στις υγειονομικές απαιτήσεις που έχουν επιβληθεί.

Το κέρδος μεγάλο  για το Σύλλογο αφού σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία όχι μόνο δεν άφησε χωρίς κίνητρο τους δρομείς του αλλά φρόντισε να τους προσφέρει και ένα event ευφάνταστο στο οποίο όσοι συμμετείχαν δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι και ανυπόμονοι να το επαναλάβουν.

Κάνοντας χρήση της τεχνολογίας του διαδικτύου αλλά και των social media ώστε να μπορούν όλοι να παρακολουθούν τι συμβαίνει , έχοντας στοχεύσει στις επιθυμίες των αθλητών και το κυριότερο χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για το σύλλογο ή τα μέλη, ο ΣΔΥΡ έδειξε ακόμα μια φορά τις δυνατότητες του.

Τέλος θα πρέπει να αναφερθούμε και στη βράβευση από πλευράς ΣΔΥΡ στον ιατρό κ.Κώστα Ζησιμόπουλο, ο οποίος διετέλεσε επί πολλά χρόνια πρόεδρος του Συλλόγου, για την προσφορά του στο δρομική κοινότητα και στον αθλητισμό γενικότερα.

Ευχή όλων τώρα είναι να επιστρέψει κάποια στιγμή η οργάνωση των αγώνων δρόμου και ασφάλτου σε μια κανονικότητα ώστε να μπορούν όλοι και όχι μόνο οι αθλητές του ΣΔΥΡ να απολαμβάνουν τα οφέλη της άθλησης.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ