Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Σεμινάριο διαχείρισης θυμού στο Ρέθυμνο

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Υπενθυμίζεται στους συμπολίτες ότι το Κέντρο Κοινότητας της  Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ρεθύμνης, διοργανώνει ψυχοεκπαιδευτικό εργαστήρι με θέμα “Διαχείριση θυμού”.  

Το εργαστήρι υλοποιείται από την Ψυχολόγο του Κέντρου και περιλαμβάνει θεωρητικό και βιωματικό μέρος: Μέσα από μια σειρά ασκήσεων οι συμμετέχοντες –ουσες  εκπαιδεύονται  στο πώς να αντιμετωπίζουν καταστάσεις που προκαλούν θυμό.

Σκοπός του εργαστηρίου είναι τόσο η εξοικείωση των συμμετεχόντων- ουσών  με το συναίσθημα του θυμού και τις επιπτώσεις του, όσο και η εκπαίδευση τους σε τεχνικές για την αντιμέτωπισή του. Πιο συγκεκριμένα, αναλύονται θέματα κατανόησης, αξιολόγησης, εκτίμησης, εντοπισμού των παραγόντων που διεγείρουν το συναίσθημα του θυμού και στη συνέχεια  παρουσιάζονται στρατηγικές διαχείρισης.

Δυνατότητα συμμετοχής έχουν ενήλικες δημότες Ρεθύμνου. Οι συναντήσεις γίνονται σε χώρο του Δήμου (Μοάτσου 2), ημέρα Παρασκευή, πρωινές ώρες. Κάθε συνάντηση  διαρκεί περίπου 2 ώρες και κάθε κύκλος  ολοκληρώνεται σε 6 συναντήσεις. 

Αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται στο Κέντρο Κοινότητας (Γερακάρη 61-63, όπισθεν Δημαρχείου). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι –ες μπορούν  να απευθύνονται στο Κέντρο Κοινότητας: 

  • Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή:  Από τις 8 το πρωϊ έως τις 4 το απόγευμα. 
  • Τρίτη, Πέμπτη: Από τις 8 το πρωϊ έως τις 8 το βράδυ 

στα τηλέφωνα 28313 41 250,- 255, -256, -257, -260, -261.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ