Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Το «ευχαριστώ» του Μιχάλη Σαρρή για την εκ νέου εκλογή του ως Περιφερειακού Συμβούλου

Δημοσιεύτηκε

στις

Μιχάλης Σαρρής
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ευχαριστήριο μήνυμα προς τους/τις ψηφοφόρους της Π.Ε. Ρεθύμνου απέστειλε ο Μιχάλης Σαρρής, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους και να αναδειχθεί εκ νέου Περιφερειακός Σύμβουλος στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Με βαθιά τιμή και ευγνωμοσύνη, εκφράζω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες προς τις χιλιάδες Ρεθυμνιώτισσες και Ρεθυμνιώτες που με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεγαν στη θέση του Περιφερειακού Συμβούλου, με την παράταξη του Σταύρου Αρναουτάκη, η οποία κατέγραψε μια εξαιρετική εκλογική επιτυχία κατά τις πρόσφατες εκλογές, ιδιαίτερα στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου.

Αυτή η εκλογή αντιπροσωπεύει μια νίκη για όλους εμάς που πιστεύουμε στη δύναμη της δημοκρατίας και της συμμετοχής. Αποτελεί την αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλλεται για την εξυπηρέτηση της κοινωνίας και την προώθηση των τοπικών αναγκών.

Σκοπός μου είναι να εργαστώ ακούραστα, με εντιμότητα και διαφάνεια για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της εποχής μας. Στόχος είναι η βελτίωση της ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής μας και η υποστήριξη της κοινωνίας στο σύνολο της. Αποσκοπούμε στην προώθηση της ευημερίας και της ισόρροπης ανάπτυξης, της ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής και της υποστήριξης της εκπαίδευσης, της έρευνας, της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας. Επιπλέον, προσβλέπουμε στην υλοποίηση σύγχρονων υποδομών και στη στήριξη του πρωτογενούς τομέα και του τουρισμού.

Είναι αυτονόητο πως η επιτυχία δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την στήριξη σας. Είμαι ευγνώμων σε όλους εσάς που με εμπιστευτήκατε με την ψήφο σας. Η εμπιστοσύνη σας με γεμίζει δύναμη και αποφασιστικότητα. Θα συνεχίσω να ακούω τις ανησυχίες και τις ανάγκες σας, γιατί πιστεύω ότι η ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, η συνεργασία και η συνεννόηση είναι το κλειδί για την επιλογή και την ολοκλήρωση των κοινών μας στόχων για την πρόοδο και την ευημερία. Είναι μια υποχρέωση που αναλαμβάνω και θα τηρήσω.

Τέλος, ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, για την τιμή που μου έκανε και με συμπεριέλαβε στην προσπάθεια αυτή. Πάνω από όλα, ευχαριστώ όλους εσάς για αυτήν την ευκαιρία και τηνεμπιστοσύνη που μου δίνετε. Υπόσχομαι να παραμείνω δίπλα σας, πιστός στις αξίες και τις πεποιθήσεις που με καθοδήγησαν μέχρι σήμερα. Δεσμεύομαι να εργαστώ για τον τόπο μας, για τον τόπο που αγαπάμε και ζούμε.

Είναι η κοινή μας προσπάθεια που θα κάνει τη διαφορά και θα διαμορφώσει το μέλλον μας.

Με εκτίμηση,

Σαρρής Μιχάλης

Περιφερειακός Σύμβουλος

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ